Bellax123!
Fanka BB :)
Ja też już się doczekać nie mogę. usg gen mam w środę ale bardzo uspokaja mnie słuchanie serduszka, więc nie jest tak źle z tym czekaniem u mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślałam że przeziernosc karku to podstawa w takich badaniach a tu szok! To co lekarz zrobił usg i zmierzył akcje serca i tylko tyle czy jeszcze czegoś się dowiedzialas?Hejka ! Ja już po. Dziwne było to usg. Lekarz nie zmierzył przezierności karkowej (byłam w luxmed) zobaczymy jak wypadnie to 8 grudnia na nfz. Ale ogólnie jestem zadowolona, dzidzia ma się dobrze ponad 160 uderzeń serduszka. Nadrobiła wielkością bo na początku było 6 dni do tyłu a teraz z usg wyszedł 13t2d Jestem w szoku, żadne moje dziecko nie przegoniło terminu z miesiączki Płci jeszcze nie widać a krwiak wchłonął się całkowicie Trzymam kciuki za resztę !!!!!
Gratuluję z całego serca. Takie właśnie informacje sprawiają że mój dzień nie jest już taki szary i ponury[emoji3]Zrobił mi usg . Wszystko w porządku. Serduszko bije pięknie . Jaka ulga .[emoji4][emoji4][emoji4] Aparat w tel mi się zaciął i nie mam jak wam zdj pokazać. Trzymam kciuki za resztę.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Super!!!!!Zrobił mi usg . Wszystko w porządku. Serduszko bije pięknie . Jaka ulga .[emoji4][emoji4][emoji4] Aparat w tel mi się zaciął i nie mam jak wam zdj pokazać. Trzymam kciuki za resztę.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie to nic. Zmierzył serce, wymiar od pupy do główki, pokazał mężowi rączki, nóżki, pokazał kość udową (nie zmierzył jej) no i zapytałam o tego krwiaka to powiedział że się wchłonął. Ze zdjęć wydaje mi się że oglądał jeszcze główkę. Powiedział że wszystko jest ok dzidzia spora i tyle.Myślałam że przeziernosc karku to podstawa w takich badaniach a tu szok! To co lekarz zrobił usg i zmierzył akcje serca i tylko tyle czy jeszcze czegoś się dowiedzialas?