Ja nie mogę się doczekać kolejnego USG. Teraz jestem 13+3Ale się ciesze ! Aż się poplakalam [emoji23] ah te hormony. Juhuuu u!
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mogę się doczekać kolejnego USG. Teraz jestem 13+3Ale się ciesze ! Aż się poplakalam [emoji23] ah te hormony. Juhuuu u!
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz odliczam godziny,jutro badanie [emoji173]Ja nie mogę się doczekać kolejnego USG. Teraz jestem 13+3a co do hormonów i płaczu to mam sama siebie dość haha
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, gratuluje, mam nadzieje my wszystkie dzisiaj wizytujące będziemy miały tylko takie wieściHejka ! Ja już po. Dziwne było to usg. Lekarz nie zmierzył przezierności karkowej (byłam w luxmed) zobaczymy jak wypadnie to 8 grudnia na nfz. Ale ogólnie jestem zadowolona, dzidzia ma się dobrze ponad 160 uderzeń serduszka. Nadrobiła wielkością bo na początku było 6 dni do tyłu a teraz z usg wyszedł 13t2dJestem w szoku, żadne moje dziecko nie przegoniło terminu z miesiączki
Płci jeszcze nie widać a krwiak wchłonął się całkowicie
Trzymam kciuki za resztę !!!!!
Zazdroszczę! Ja ostatnie miałam 15go. To już taki mój bąbelek był :*
Hejka ! Ja już po. Dziwne było to usg. Lekarz nie zmierzył przezierności karkowej (byłam w luxmed) zobaczymy jak wypadnie to 8 grudnia na nfz. Ale ogólnie jestem zadowolona, dzidzia ma się dobrze ponad 160 uderzeń serduszka. Nadrobiła wielkością bo na początku było 6 dni do tyłu a teraz z usg wyszedł 13t2dJestem w szoku, żadne moje dziecko nie przegoniło terminu z miesiączki
Płci jeszcze nie widać a krwiak wchłonął się całkowicie
Trzymam kciuki za resztę !!!!!
Dwie osoby juz sie idezwaly z olx i z jakiejsc strony o sprzedazy sukniJa swoja tez próbowałam sprzedac alr to jest strasznie trudne... Moze jakbys wstawila do jakiegos komisu to sie uda
Ja dla synka tez kupowalam większość rzeczy uzywanych bo musielismy kupic wszystko... Teraz bedzie latwiej bo sporo zostalo a jest tez w kolo kilka maluszkow wiec nie martwie sie na zapasjedynie mysle teraz nad nowym wózkiem bo te nowe sa tak piekne ze ciezko sie oprzec... Ale maz sam pracuje i czas pokaze na co bedzie nas stac
![]()