reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja tez ! Tyle ze dopiero na 19 30 zeby maz mogl pojsc ze mna bo bardzo chcial :-)
A propo finansow- ja zdecydowalam sie sprzedac suknie slubna :( zawsze to bedzie na wozek i pare innych rzeczy na poczatek odciazenie kieszeni ;)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja też wystawiłam już pare rzeczy aby wspomóc domowy budżet

reklama
My tez dostabiemy sporo malych ubranek a mamy i takie po chlopcu i po dziewczynce :-) do tego kolyska i wanienka :-) wiec az tyle nam odpada :-) wozek uzywany ale jeszcze na gwarancji bedziemu chcieli kupic bo nie widze sensu kupowania nowego.

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja tez ! Tyle ze dopiero na 19 30 zeby maz mogl pojsc ze mna bo bardzo chcial :-)
A propo finansow- ja zdecydowalam sie sprzedac suknie slubna :( zawsze to bedzie na wozek i pare innych rzeczy na poczatek odciazenie kieszeni ;)

m3sx9jcg8o411yy9.png
Ja swoja tez próbowałam sprzedac alr to jest strasznie trudne... Moze jakbys wstawila do jakiegos komisu to sie uda :)

Ja dla synka tez kupowalam większość rzeczy uzywanych bo musielismy kupic wszystko... Teraz bedzie latwiej bo sporo zostalo a jest tez w kolo kilka maluszkow wiec nie martwie sie na zapas :) jedynie mysle teraz nad nowym wózkiem bo te nowe sa tak piekne ze ciezko sie oprzec... Ale maz sam pracuje i czas pokaze na co bedzie nas stac ;)

oar8s65gmlqg37sx.png

Cześć Dziewczynki, sciskam dzisiaj kciuki bardzo mocno za Wasze USG i egzaminy. Wszystko bedzie dobrze, nie ma innej opcji :) Ja już też odliczam dni do mojego USG, jeszcze tylko i aż 9 dni :)

U nas jeśli będzie dziewczynka to ciuszki mam tylko na początek po chłopcach, później wszystko muszę kupić. Ale nie przeżyję wózka i będzie nowy, po chłopcach wózek sprzedałam dawno temu...
Przy pierwszym dziecku patrzyłam na budżet, przy wielu rzeczach poszłam na kompromis z ceną, teraz nie muszę więc jak będzie baba to już w ogóle będę szaleć [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Hejka jak tak czytam o tych wszystkich ciuszkach, wózeczkach i łóżeczkach to nie mogę się doczekać aż moje szczęście przyjdzie na świat. Ja jak narazie mam tylko łóżeczko. Używane ale nie zniszczone więc na początek wystarczy :) a jak ogólnie wasze samopoczucie? Mi dzisiaj jest cały czas jest gorąco. Okna pootwierane a i tak mi duszno. Ja dopiero usg mam 6go grudnia.

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka ! Ja już po. Dziwne było to usg. Lekarz nie zmierzył przezierności karkowej (byłam w luxmed) zobaczymy jak wypadnie to 8 grudnia na nfz. Ale ogólnie jestem zadowolona, dzidzia ma się dobrze ponad 160 uderzeń serduszka. Nadrobiła wielkością bo na początku było 6 dni do tyłu a teraz z usg wyszedł 13t2d :errr: Jestem w szoku, żadne moje dziecko nie przegoniło terminu z miesiączki :D Płci jeszcze nie widać a krwiak wchłonął się całkowicie :) Trzymam kciuki za resztę !!!!!

reklama
Hejka ! Ja już po. Dziwne było to usg. Lekarz nie zmierzył przezierności karkowej (byłam w luxmed) zobaczymy jak wypadnie to 8 grudnia na nfz. Ale ogólnie jestem zadowolona, dzidzia ma się dobrze ponad 160 uderzeń serduszka. Nadrobiła wielkością bo na początku było 6 dni do tyłu a teraz z usg wyszedł 13t2d :errr: Jestem w szoku, żadne moje dziecko nie przegoniło terminu z miesiączki :D Płci jeszcze nie widać a krwiak wchłonął się całkowicie :) Trzymam kciuki za resztę !!!!!
Ale się ciesze ! Aż się poplakalam [emoji23] ah te hormony. Juhuuu u!

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry