reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Emkamat dlatego ja czekam tak do 7 tygodnia zeby nie musiec sie stresowac jeszcze dluzej ;)
Tynka u mnie w 1 ciazy tez bilo juz serducho w 6tc ;)
Vanilla jesli mozesz dopisz jeszcze mnie :D

Ja sie musze dopisac do tabelki. Zaraz wpisze sie w watku

Palusiowa daj jutro znac jak na wizycie.ja ide w srode a mamy ciaze w tym samym wieku. Tzn moja chyba mlodsza o 4dni niz to wynika z OM ale nie jestem w stanie czekac kolejnego tygodnia.

Musze popracowac.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Beata- według miesiączki to był 6tydzień więc nie tak bardzo za wcześnie na usg a to, ze się potwierdziły przypuszczenia o późniejszej owulacji to już inna kwestia ;)

Poza tym nie mam w zwyczaju zakładać najgorszych scenariuszy :) nie ma sensu się nakrecac! :)

Maz wie :) i moje siostry. Jakby co to i tak bym im powiedziala.rodzicom powiem w wekend bo jeszcze sie nie widzielismy odkad wiem. Tak to wy wiecie ;)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Do góry