reklama
*Vanilia*
Moderatorka
Polusiowa noo może już serduszko ujrzysz [emoji3]
Gemmina ja znowu nie mogę nic przełknąć. Normalnie ścisk żołądka
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Gemmina ja znowu nie mogę nic przełknąć. Normalnie ścisk żołądka
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mieszkam w Polsce U was to łatwiej działa wszystko i przejrzyściej mam wrażenie.To jak się idzie na wizytę na NFZ to trzeba skierowanie od rodzinnego?
Delli
Fanka BB :)
A ja jeszcze sie nie umowilam na wizyte. Ostatnio nic nie bylo widac i kazali mi sie wstrzymac do 10, ale ja sie boje, ze to znowu bedzie zawczesnie,a tak bym chciala zobaczyc serduszko <3
A.. No i ja nie mam objawow. Czasem mnie podbrzusze pobolewa podobnie jak na @. Piersi troszke wieksze, ale jakos specjalnie nie bola. I nadal trudno mi uwierzyc, ze to sie dzieje naprawde
Dziewczyny, jak bedziecie po badaniach, to warto nowy watek utworzyc, zebysmy mialy je w jednym miejscu bo mam nadzieje, ze sie pochwalicie maluszkami <3
A.. No i ja nie mam objawow. Czasem mnie podbrzusze pobolewa podobnie jak na @. Piersi troszke wieksze, ale jakos specjalnie nie bola. I nadal trudno mi uwierzyc, ze to sie dzieje naprawde
Dziewczyny, jak bedziecie po badaniach, to warto nowy watek utworzyc, zebysmy mialy je w jednym miejscu bo mam nadzieje, ze sie pochwalicie maluszkami <3
A ktory to tydzien u Ciebie?A ja jeszcze sie nie umowilam na wizyte. Ostatnio nic nie bylo widac i kazali mi sie wstrzymac do 10, ale ja sie boje, ze to znowu bedzie zawczesnie,a tak bym chciala zobaczyc serduszko <3
emkamat10
Polusiowa, ja na usg byłam 1.10 i według OM był to 6w0d (ostatnia miesiaczke miałam 20 sierpnia) ale wiem, ze owulacja mi się przesunela (pozytywny test wyszedł dopiero 4 dni po s podziewanej miesiaczce i wtedy beta była 65)
Tego 1.10 według UST ciąża miała 4w2d i właśnie tego wyliczenia z lekarzem się trzymamy
Z miesiączki mam termin na 27 maja, z usg na 8 czerwca.
Tego 1.10 według UST ciąża miała 4w2d i właśnie tego wyliczenia z lekarzem się trzymamy
Z miesiączki mam termin na 27 maja, z usg na 8 czerwca.
KaSia86
Uff a już myślałam, że coś przeoczyłam Ostatni raz u gina byłam ponad rok temu więc może coś się zmieniło od tego czasu ;-)Nie mieszkam w Polsce U was to łatwiej działa wszystko i przejrzyściej mam wrażenie.
*Vanilia*
Moderatorka
Dziewczyny tabelkę zaktualizowałam, mam nadzieję że nikogo nie pominęłam
A tak z innej beczki. Chciałam wejść na staraczki......a tam wszystko po chińsku może któras wejść i zobaczyć bo u mnie wszystkie tematy wątków u staraczek po chińsku, i nie wiem czy u mnie na kompie gdzieś coś ustawiłam????
A tak z innej beczki. Chciałam wejść na staraczki......a tam wszystko po chińsku może któras wejść i zobaczyć bo u mnie wszystkie tematy wątków u staraczek po chińsku, i nie wiem czy u mnie na kompie gdzieś coś ustawiłam????
reklama
KaSia86
Haha faktycznie część postów po chińsku [emoji23][emoji23][emoji23]Dziewczyny tabelkę zaktualizowałam, mam nadzieję że nikogo nie pominęłam