reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja sie zarejestrowalam na nfz i nic o zadnym skierowaniu nie mowila babka... Nie kojarze zeby bylo potrzebne? Ktoras z was idzie na nfz? Ja poprzednia ciaze chodzilam prywatnie ale teraz chcialam na nfz.
Ja głodna niby jestem ale jak cos zjem to mi niedobrze... Juz sie jesc boje[emoji14]

reklama
To jak się idzie na wizytę na NFZ to trzeba skierowanie od rodzinnego?

hchy3e3kcd6kglo4.png
Nie mieszkam w Polsce :) U was to łatwiej działa wszystko i przejrzyściej mam wrażenie.

A ja jeszcze sie nie umowilam na wizyte. Ostatnio nic nie bylo widac i kazali mi sie wstrzymac do 10, ale ja sie boje, ze to znowu bedzie zawczesnie,a tak bym chciala zobaczyc serduszko <3

A.. No i ja nie mam objawow. Czasem mnie podbrzusze pobolewa podobnie jak na @. Piersi troszke wieksze, ale jakos specjalnie nie bola. I nadal trudno mi uwierzyc, ze to sie dzieje naprawde :)
Dziewczyny, jak bedziecie po badaniach, to warto nowy watek utworzyc, zebysmy mialy je w jednym miejscu :) bo mam nadzieje, ze sie pochwalicie maluszkami <3

A ja jeszcze sie nie umowilam na wizyte. Ostatnio nic nie bylo widac i kazali mi sie wstrzymac do 10, ale ja sie boje, ze to znowu bedzie zawczesnie,a tak bym chciala zobaczyc serduszko <3

A.. No i ja nie mam objawow. Czasem mnie podbrzusze pobolewa podobnie jak na @. Piersi troszke wieksze, ale jakos specjalnie nie bola. I nadal trudno mi uwierzyc, ze to sie dzieje naprawde :)
Dziewczyny, jak bedziecie po badaniach, to warto nowy watek utworzyc, zebysmy mialy je w jednym miejscu :) bo mam nadzieje, ze sie pochwalicie maluszkami <3
A ktory to tydzien u Ciebie?

Polusiowa, ja na usg byłam 1.10 i według OM był to 6w0d (ostatnia miesiaczke miałam 20 sierpnia) ale wiem, ze owulacja mi się przesunela (pozytywny test wyszedł dopiero 4 dni po s podziewanej miesiaczce i wtedy beta była 65)
Tego 1.10 według UST ciąża miała 4w2d :) i właśnie tego wyliczenia z lekarzem się trzymamy :)
Z miesiączki mam termin na 27 maja, z usg na 8 czerwca.

Dziewczyny tabelkę zaktualizowałam, mam nadzieję że nikogo nie pominęłam:)

A tak z innej beczki. Chciałam wejść na staraczki......a tam wszystko po chińsku:errr: może któras wejść i zobaczyć bo u mnie wszystkie tematy wątków u staraczek po chińsku, i nie wiem czy u mnie na kompie gdzieś coś ustawiłam????

reklama
Dziewczyny tabelkę zaktualizowałam, mam nadzieję że nikogo nie pominęłam:)

A tak z innej beczki. Chciałam wejść na staraczki......a tam wszystko po chińsku:errr: może któras wejść i zobaczyć bo u mnie wszystkie tematy wątków u staraczek po chińsku, i nie wiem czy u mnie na kompie gdzieś coś ustawiłam????
Haha faktycznie część postów po chińsku [emoji23][emoji23][emoji23]

hchy3e3kcd6kglo4.png

Do góry