A u mnie z mojej rodziny wie tylko moja siostra, dzieci jeszcze nie wiedzą a do rodziny męża pewnie już doszło bo pracuje z jego siostrą a musiałam iść na zwolnienie. Szczerze to dla mnie okropny okres bo wszystko poszło nie tak a z resztą muszę poczekać do czwartku
reklama
Delli
Fanka BB :)
Teraz zaczelam 8t, czyli dokladnie 7t1d
Chcialam sie wstrzymac z informowaniem rodziny do czasu, az zostanie w koncu poteierdzona przez lekarza. Ale moja mama wyjexdza i pozniej moglabym to zrobic tylko przez telefon- czego bym nie chciala. Skoro mamie, to juz wszystkim najblizszym. Kupilismy kartki kolorowe z napisem "gratulacje" na okladce. W srodku napisalismy "zostaniesz dziadkiem/babcia/ciocia/wujkiem/pradziadkami naszego dzidziusia!" - podpisalismy swoimi imionami + data (miesiac i rok). Podajac koperty mowilismy, ze znalezlismy to u nich na skrzynce/ schodach i nagrywalismy ich reakcje mala kamera, ktorej o dziwo nikt nie widzial moj P. Chce zmintowac ciazowa pamiatke )
milka1234
Zaangażowana w BB
Ale efektowne poinformowanie rodziny. A jakir był reakcje?Teraz zaczelam 8t, czyli dokladnie 7t1d
Chcialam sie wstrzymac z informowaniem rodziny do czasu, az zostanie w koncu poteierdzona przez lekarza. Ale moja mama wyjexdza i pozniej moglabym to zrobic tylko przez telefon- czego bym nie chciala. Skoro mamie, to juz wszystkim najblizszym. Kupilismy kartki kolorowe z napisem "gratulacje" na okladce. W srodku napisalismy "zostaniesz dziadkiem/babcia/ciocia/wujkiem/pradziadkami naszego dzidziusia!" - podpisalismy swoimi imionami + data (miesiac i rok). Podajac koperty mowilismy, ze znalezlismy to u nich na skrzynce/ schodach i nagrywalismy ich reakcje mala kamera, ktorej o dziwo nikt nie widzial moj P. Chce zmintowac ciazowa pamiatke )
Ale świetny pomysł z tym znalezieniem w skrzynce!Teraz zaczelam 8t, czyli dokladnie 7t1d
wroniasta
hej dziewczyny, proszę Was o opinię - to moja pierwsza ciąża, mam 36 lat więc trochę panikuję. jestem w 6 tyg. od ok 4 tyg ciąży mam silne bóle w podbrzuszu, nie codziennie, od czasu do czasu i trwają ok pół godz (czasem krócej ) takie jakby skurcze, ścisk, jak przed okresem. dodam , że nie towarzyszą im żadne plamienia, krwawienie. czy miałyście podobnie? czy to bardzo niepokojący objaw, czy dać na luz na razie ? z góry bardzo dziękuję za odpowiedz
Delli
Z terminu @ to 28.05, ale na wizycie nie bylo nic widac w 6t i powiedzieli, ze mialam spozniona owu, zatem wszystko sie przesunie. Zadnego wstepnego terminu, nikt mi nie okreslal.Delli to na kiedy masz termin? Bo chyba skoro dziś masz już 7tydzień to jakoś na koniec maja?
Realcje.. Wszyscy pytali czy powaznie i gratulowali. Jedni sie smiali "no w koncu", innie plakali z radosci .. moja szwagierka byla najlepsza. Broda jej spadla na podloge i przez dwie minuty niemogla nic posiedziec fajnie bylo
milka1234
Zaangażowana w BB
Magnez i nospa może Ci pomóc przy takich bólach. Byłaś u lekarza?hej dziewczyny, proszę Was o opinię - to moja pierwsza ciąża, mam 36 lat więc trochę panikuję. jestem w 6 tyg. od ok 4 tyg ciąży mam silne bóle w podbrzuszu, nie codziennie, od czasu do czasu i trwają ok pół godz (czasem krócej ) takie jakby skurcze, ścisk, jak przed okresem. dodam , że nie towarzyszą im żadne plamienia, krwawienie. czy miałyście podobnie? czy to bardzo niepokojący objaw, czy dać na luz na razie ? z góry bardzo dziękuję za odpowiedz
reklama
wroniasta
wizytę mam na 19.10. więc do tego czas staram się wertować net i niepotrzebnie nie panikować. czyli no spa jest bezpieczna? cenna radaMagnez i nospa może Ci pomóc przy takich bólach. Byłaś u lekarza?