reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Też mam 19.10 usg :D co prawda już drugie ale na pierwszym był tylko pecherzyk :)
No właśnie dlatego położna doradziła żeby odczekać, bo powyżej 6tc już powinno być serduszko :-)

hchy3e3kcd6kglo4.png

reklama
u nas prywatnie nawet czeka się około trzech tygodni na usg,czasem więcej.to śmieszne,a nawet żałosne ale jednak prawdziwe. Dlatego jak pewna Pani zrezygnowała z usg,odstąpiła mi miejsce to nawet się nie wahałam. Pójdę i może już coś będzie widać...

Hej! Ja zapisalam sie do przychodni przyszpitalnej, tam gdzie planuje rodzic. Tak jak z pierwsza ciaza. Zadzwonilam w pt a wizyte mam na 19.10. Prywatnie bede robila sobie tylko usg polowkowe.

Ja właśnie się umówiłam do lekarza na 31.10 :) to już będzie 7tydz wiec serduszko powinno sprawnie pracować.

Dziewczyny, też jesteście takie głodne? Ja co dwie godz i rano budzę się też mega głodna

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Ja mialam tak z dwa dni, pozniej mi przeszlo i teraz na nic nie mam ochoty. EWogole dostaje bzika, bo tylko lekko mnie w dole ciagnie, a tak to nie mam zadnych objawow. W ubieglym tygoniu mialam sennosc, ale to tez juz mi przeszlo, jak klade sie spac razem z synkiem.. nawet piersi mnie nie bola, ani nie mam mdlosci.. zaczynam sie troche martwic, ale poczekam do usg. W pierwszej ciazy w sumie tez tylko mialam lekkie ciagniecie, ale do tego jeszcze piersi byly czule..

reklama
Becia, wszystko jest na pewno dobrze! Przecież w tak wcześnej ciąży objawy wciąż się zmieniają, a niektóre to w ogóle objawów żadnych nie mają i wszystko jest ok.

Mnie piersi wcale nie bolą, nie rosną ani w ogóle nic ;)

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Do góry