reklama
motylek05
Fanka BB :)
Bellax123!
motylek05
Natalia91
Od dwóch dni to mnie znowu plecy bolą i brzuch pobolewa i pachwiny...a już myślałam że to mam za sobą. Ja to z kolei mam ochotę na jabłka takie kwaśne z sosem czekoladowym, na szczęście dzisiaj apetyt mi dopisuje a jutro pewnie odgapie od was te leniwe a jest tu może jakaś mama z podkarpackiego?
Emkaa
A ja jak się zważyłam pierwszy raz po porodzie to od razu -10 kg. A przytyłam 20kg. Teraz mam dużo stresu i schudłam w ciągu tygodnia wiec waże teraz tyle co w pierwszym miesiącu czyli 58. I zaczęło mi kołatać serca. Mam nadzieje , że szybko przyjdzie , bo to jest bardzo nie przyjemne .
Zazdroszcze wam tych snów. Mi się nic nie śni. Ogólnie słabo śpie a jak juz mi się lepiej przyśpi to pora wstawać, ale już niedługo idę na zwolnienie. Zamykam tylko sprawy w pracy. Wezmę się za porządki świąteczne , bo w sklepach tak już pięknie i światecznie, może złapie klimat za kilka dni.
Zazdroszcze wam tych snów. Mi się nic nie śni. Ogólnie słabo śpie a jak juz mi się lepiej przyśpi to pora wstawać, ale już niedługo idę na zwolnienie. Zamykam tylko sprawy w pracy. Wezmę się za porządki świąteczne , bo w sklepach tak już pięknie i światecznie, może złapie klimat za kilka dni.
reklama
Bellax123!
to masz jeszcze trochę czasu na zastanowienie niby piszą że od 9 tyg, ale teraz wiem ile ja sie na męczyłam żeby znaleźć 4cm dzidzie i jak jeszcze cicho słychać. Wydaje mi się że wcześniej nie ma co kupować, mi by było przykro gdybym dziś nie znalazła i zastanawiałabym się czy coś jest nie tak, czy może jeszcze za wcześnie