reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja sobie zażyczyłam leniwe z cukrem, czekam aż mąż wróci to mi zrobi :)

74703e3ksg0ul1uj.png
Ja wczoraj robilam leniwe ;D z bułka tarta , cynamonem i cukrem mniammmm

A ja mam mielone z ogurasem konserwowym w środku i frytki a córka wróciła ze szkoły i zaczęła opowiadać o racuchach boziuuuuu jutro zrobię.

Od dwóch dni to mnie znowu plecy bolą i brzuch pobolewa i pachwiny...a już myślałam że to mam za sobą. Ja to z kolei mam ochotę na jabłka takie kwaśne z sosem czekoladowym, na szczęście dzisiaj apetyt mi dopisuje ;) a jutro pewnie odgapie od was te leniwe :biggrin2: a jest tu może jakaś mama z podkarpackiego?

A ja jak się zważyłam pierwszy raz po porodzie to od razu -10 kg. A przytyłam 20kg. Teraz mam dużo stresu i schudłam w ciągu tygodnia wiec waże teraz tyle co w pierwszym miesiącu czyli 58. I zaczęło mi kołatać serca. Mam nadzieje , że szybko przyjdzie , bo to jest bardzo nie przyjemne .

Zazdroszcze wam tych snów. Mi się nic nie śni. Ogólnie słabo śpie a jak juz mi się lepiej przyśpi to pora wstawać, ale już niedługo idę na zwolnienie. Zamykam tylko sprawy w pracy. Wezmę się za porządki świąteczne , bo w sklepach tak już pięknie i światecznie, może złapie klimat za kilka dni.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
to masz jeszcze trochę czasu na zastanowienie ;) niby piszą że od 9 tyg, ale teraz wiem ile ja sie na męczyłam żeby znaleźć 4cm dzidzie i jak jeszcze cicho słychać. Wydaje mi się że wcześniej nie ma co kupować, mi by było przykro gdybym dziś nie znalazła i zastanawiałabym się czy coś jest nie tak, czy może jeszcze za wcześnie :)

w57vyx8dubspq12k.png

Do góry