reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Leżę na łóżku z bananem na twarzy !!! przyszedł mój dopler do słuchania serca bobo !!! ale super. Długo nie mogłem nic znaleźć. Raz natknąłem się na swoją żyłe bo słyszałam swoj pusl. a Potem znalazłam to czego szukałam!!! mojego bobasa ;) tak ślicznie mu biło serduszko tak szybciutko :) o rany to jest świetne od razu jestem spokojniejsza ;D

w57vyx8dubspq12k.png

Leżę na łóżku z bananem na twarzy !!! przyszedł mój dopler do słuchania serca bobo !!! ale super. Długo nie mogłem nic znaleźć. Raz natknąłem się na swoją żyłe bo słyszałam swoj pusl. a Potem znalazłam to czego szukałam!!! mojego bobasa ;) tak ślicznie mu biło serduszko tak szybciutko :) o rany to jest świetne od razu jestem spokojniejsza ;D

w57vyx8dubspq12k.png
Jakiej firmy detektor kupiłaś? Bo nie wiem na który się zdecydować :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja już nie wiem co jeść, czuję głód ale na nic nie mam ochoty, od wszystkiego mnie odrzuca. Chyba wybiorę się do lidla porozglądać się po półkach może akurat coś mnie do siebie przekona. To jest koszmar, nic nie jem kręci mi się w głowie a wszystko jest feeee

Nahia może Ci coś podpowiem [emoji4] u mnie dzisiaj kopytka ( robione oczywiście nie kupne ), kurczaczek w sosie chrzanowo - koperkowym i kapusta na krótko [emoji1] gorąco polecam [emoji38]

Ja teraz jeszcze nic nie przytylam , ani nie schudłam. Co mnie cieszy bo w ciąży z córką to od poczatku przybieralam na wadze. Później to juz woda mi sie strasznie zatrzymwywala i ogółem na koniec ciąży bylam +25 kg....ja sie toczyłam, a nie chodzilam...masakra jakaś i jeszcze rodzilam pod koniec sierpnia upały mnie przez to wykanczaly. Co prawda po porodzie przez 3 miesiące wszystko ze mnie zaszło , a pozniej nawet było na minusie.

reklama
Do góry