reklama
emkamat10
Fanka BB :)
Hej ja już odliczam dni do 19- tak mi się służy, ze szok!.
Co do objawów to bez zmian. W piątek mam wyjazd firmowy do Berlina taaak mi się nie chce ale szefowi jeszcze nie mówiłam więc nie mam się jak wymigac.
A! Doszedł mi jeden nowy objaw- mam już siare, chyba to dobrze... Ale jednak mega wcześnie.
Co do tycia to w pierwszej ciąży tylko 5 kg na plusie- cała ciąże wymiotowalam... jak urodziłam to od razu miałam płaski brzuch, nawet nie miałam tak, ze było widać wystajaca obkurczajaca się macice... Ale później się roztylam trochę. Teraz jak już mnie wkurzalo to staeanie o dziecko to całkowicie odstawiłam cukier, zaczęłam intensywnie ćwiczyć i bach zaszlam w ciążę
Co do objawów to bez zmian. W piątek mam wyjazd firmowy do Berlina taaak mi się nie chce ale szefowi jeszcze nie mówiłam więc nie mam się jak wymigac.
A! Doszedł mi jeden nowy objaw- mam już siare, chyba to dobrze... Ale jednak mega wcześnie.
Co do tycia to w pierwszej ciąży tylko 5 kg na plusie- cała ciąże wymiotowalam... jak urodziłam to od razu miałam płaski brzuch, nawet nie miałam tak, ze było widać wystajaca obkurczajaca się macice... Ale później się roztylam trochę. Teraz jak już mnie wkurzalo to staeanie o dziecko to całkowicie odstawiłam cukier, zaczęłam intensywnie ćwiczyć i bach zaszlam w ciążę
*Vanilia*
Moderatorka
Hej:-) leżę i zdycham..... Mam przeokropne mdłości. Jak pomyślę o jedzeniu to bleeee.....nie mogę. Do lekarza dopiero 18..... Tak już bym chciała serducho ujrzeć [emoji4]
Witam nowe przyszłe mamuśki
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam nowe przyszłe mamuśki
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
KaSia86
Fanka BB :)
Wow szybko jak na pokarm U mnie już gruczoły mleczne są powiększone, też jakoś szybko ;-)Hej ja już odliczam dni do 19- tak mi się służy, ze szok!.
reklama
Kochana,kiedy mialas OM ,a kiedy to pierwsze usg robilas co byl pecherzyk??Też mam 19.10 usg co prawda już drugie ale na pierwszym był tylko pecherzyk