reklama
zielinka
Fanka BB :)
Kwestii smaku tez korzystam a termomixa niestety nie posiadam [emoji54]Ja biore przepisy z kwestii smaku, i przepisownia.pl, tyle ze na przepisowni masz przepisy dla Thermomixa. .
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
mlodamama21
Wysylam prosbe [emoji4]Dziewczyny a ja z innej beczki [emoji4] macie jakieś ulubione i sprawdzone strony z przepisami ? Nudzę się okrutnie i obudził się we mnie masterchef [emoji3]
A drugie pytanko : ma któraś z Was instagrama? Chętnie popodglądam [emoji3] jak ktoś ma to zapraszam . Log. zielinska_gosia
zielinka
Zając Czerwcowy
Wysylam ;-)Dziewczyny a ja z innej beczki [emoji4] macie jakieś ulubione i sprawdzone strony z przepisami ? Nudzę się okrutnie i obudził się we mnie masterchef [emoji3]
A drugie pytanko : ma któraś z Was instagrama? Chętnie popodglądam [emoji3] jak ktoś ma to zapraszam . Log. zielinska_gosia
mlodamama21
aanjaa
hej, hej. Ja też mam pytanko z innej beczki Powiedzcie mi czy listonosz ma obowiazek przynieś rente mojej babci do domu? Pokłóciła sie dziś ze mną jak zwrócłam jej uwagę, ze nie ma potrzeby co miesiąc dawać mu 10żł, bo to jego obowiazek. Ona twierdzi, ze zaden obowiazek i rownie dobrze moze zostawiac na poczcie
reklama
mlodamama21
Za to dostaje swoja pensje..nie musi mu placic..to starodawny zwyczajhej, hej. Ja też mam pytanko z innej beczki [emoji14] Powiedzcie mi czy listonosz ma obowiazek przynieś rente mojej babci do domu? Pokłóciła sie dziś ze mną jak zwrócłam jej uwagę, ze nie ma potrzeby co miesiąc dawać mu 10żł, bo to jego obowiazek. Ona twierdzi, ze zaden obowiazek i rownie dobrze moze zostawiac na poczcie