reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

U mnie w siedlcach są dwa szpitale. Ja wiem ze będę rodzic w miejskim bo moja gin tam też pracuje i w razie czego mogę na nią liczyć natomiast ile koleżanek tyle zdań na temat tego szpitala. Drugi - wojewodzki- mi osobiście źle się kojarzy ale nikomu nic doradzać nie będę. Od tego są szkoły rodzenia i wycieczki na oddziały żeby samemu ocenić kto co woli.

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

reklama
Nie oszukujmy się, ale żaden Warszawski szpital nie ma dobrych rekomendacji. Moje koleżanki rodziły na inflanckiej i mówią, że nie było najgorzej.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Nie oszukujmy się, ale żaden Warszawski szpital nie ma dobrych rekomendacji. Moje koleżanki rodziły na inflanckiej i mówią, że nie było najgorzej.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Dokładnie,ale gdzieś urodzić trzeba. Jeżeli chodzi o Żelazną to fakt,że stawiają na poród naturalny to dla mnie duży plus.Mam nadzieje ,że będzie dane mi tak urodzić.
Swoją drogą poród mnie przeraża :shocked2:

reklama
Dokładnie,ale gdzieś urodzić trzeba. Jeżeli chodzi o Żelazną to fakt,że stawiają na poród naturalny to dla mnie duży plus.Mam nadzieje ,że będzie dane mi tak urodzić.
Swoją drogą poród mnie przeraża :shocked2:
Chyba każdą z nas przeraża , bez różnicy czy CC czy SN. Wtedy wyjdzie na świat największy skarb , nic w tym dziwnego, aleee jestem pewna - Damy radę !!! Czy ciężej czy lżej , najważniejszy jest cel[emoji4]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Do góry