U
użytkownik 16
Gość
Ja przy pierwszych badaniach nie miałam zleconego tsh. Ciekawe czemu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w pierwszej ciąży wgle nie badałam. Lekarz nie zalecił takiego badania. Jaki wpływ ma to tsh i tarczyca ma dziecko lub mamę?Ja przy pierwszych badaniach nie miałam zleconego tsh. Ciekawe czemu
U mnie ginekolog dala skierowanie na morfologie i takie tam ,ale tsh kazala prywatnie :-( dziwne bo zawsze mialam na nfz wszystko ale tam 19 zl to zaden majatek,a przynajmniej dowiedzialam sie ze musze brac lekiJa przy pierwszych badaniach nie miałam zleconego tsh. Ciekawe czemu
Kolejne pytanie do zapisania. Kurcze zapomnę pewnie o połowie rzeczyU mnie ginekolog dala skierowanie na morfologie i takie tam ,ale tsh kazala prywatnie :-( dziwne bo zawsze mialam na nfz wszystko ale tam 19 zl to zaden majatek,a przynajmniej dowiedzialam sie ze musze brac leki
Kuedys bardzo czesto jadlam chia do owsianki. Moze pora wrocic do tego nawyku [emoji12]Ja mogę wam polecić nasiona chia. Całkiem nieźle czyszczą jelita. A do tego pudding z chia jest smaczny, pudding z owocami jako deserek i problem powinien rozwiązać się sam. Spróbujcie...
Ja w pierwszej ciąży wgle nie badałam. Lekarz nie zalecił takiego badania. Jaki wpływ ma to tsh i tarczyca ma dziecko lub mamę?
Ja bym była chętna. Jestem udupiona w dodatku aku padłHej hej zimno[emoji3] na szczęście Tymek gotowi do zimy to nie odczuł chłodu jak szliśmy do przedszkola. Ps. Mam jus dostęp do zamkniętego wątku będziecie tam pisać ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom