reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Anulka szalejesz i tryskasz energia, a czy Ty masz jakies objawy??
Dziewczyny a jak jest z bolem brzucha,jak pobolewa, pokluje od czasu do czasu to ok?
No i seks, przestalismy sie kochac bo plamilam, a dalabym sie zabic za przutulanie
Właśnie nie chce zapeszyc ale te wszystkie najgorsze objawy juz minęły. Nie mam już mdłości, brzuch tak nie boli i przede wszystkim nie zasypiam wszędzie i o każdej porze [emoji4] jest suuuper [emoji1]

reklama
Czy zdarzają Wam sie dziewczyny plamienia? Ja od 1,5 tyg plamie, tzn odrobinkę takiego brązowego śluzu codziennie mam. Byłam u gin i kazał mi jeść clonamine ale nic nie pomaga.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj po raz pierwszy mialam mdlosci.... cos okropnego. A do fryzjera ide w polowie grudnia, farba eko i juz po 12 tyg :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Anulka to juz 12 tydzien to i lepiej bedziesz sie czuc.

Mika ja plamilam w pierwszej ciazy do 17 tc a wlasciwie konca 17 tc. Teraz plamilam tez jakis czas, zaczelam brac luteine i duphaston. We wczesniejszej ciazy przerobilam chyba wszystko, cyclonamibe, acc, rutinoskorbin, progesteron no wszystko nic mi to nie dalo, a potem jak reka odjal. Nazywaja to czesto plamieniem fizjologicznym zwiazane ze zmianami w macicy, moze okres piwinnas teraz miec? Ja czulam sie bezradna, mialam doslownie depresje, calymi dniami lezalam w lozku i wylam z bezsilnosci na ip w szpitalu jak mnie widzieli przewracali oczami. Mialam ich wszystkich dosc bo brali mnie za histeryczke.

Ja pomimo braku apetytu i tak jem dużo , bo gdy mam pusty żołądek czuje się zedycowanie bardzo źle. Kg na plusie. Zresztą na diecie bułkowej chyba ma innej opcji , żeby nie przytyć.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Ja mam tak samo, mimo że mnie od wszystkiego odrzuca to jest jeszcze gorzej jak mam pusty żołądek. I jem dokładnie to co Ty, bułki, jajka, płatki kukurydziane... Żadnych mięs, żadnych ryb, żadnych owoców ani warzyw... i też 1 kg przez to na plusie, bo to same węglowodany, puste kalorie od których się tyje nic nie dostarczając dobrego. Trwa to już cale 3 tygodnie, mam już dosyć tych mdłości i bólu żołądka :(

Napisane na MI NOTE Pro w aplikacji Forum BabyBoom

Anulka pierogi wyglądają przepysznie... :)
A u mnie dzisiaj badania... Wszystkie ktore zlecila mi p. doktor... Duzo tego.
Co do pregny plus to tez biore i place w aptece stacjonarnej 26 zl :)

reklama
Do góry