reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja bym do fryzjera poszła sama za jakiś tydzień mam zamiar zafarbować moje odrosty tylko mu powiedz ze jesteś w ciąży kolor może wyjść inny niż się spodziewasz, słyszałam nawet ze farba w ogóle nie chwyta wiec trzeba mieć to na uwadze. Mimo to ja będę próbować nie wyobrażam sobie chodzić cała ciąże z odrostami i tak się czuje gruba jak bym się miała czuć jeszcze brzydka to bym zwariowała

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Ja bym do fryzjera poszła sama za jakiś tydzień mam zamiar zafarbować moje odrosty tylko mu powiedz ze jesteś w ciąży kolor może wyjść inny niż się spodziewasz, słyszałam nawet ze farba w ogóle nie chwyta wiec trzeba mieć to na uwadze. Mimo to ja będę próbować nie wyobrażam sobie chodzić cała ciąże z odrostami i tak się czuje gruba jak bym się miała czuć jeszcze brzydka to bym zwariowała

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png
Ja w pierwszej ciąży pomalowałam w 19tc i kolor wyszedł taki jak miał[emoji5]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Tak się zastanawiam czy Wam zazdrościć tego niejedzenia czy współczuć [emoji53] Ja jem wszystko na co mam ochotę [emoji4] a od czasu jak jestem na zwolnieniu to obudziła się we mnie Gesslerowa i ciągle coś robię [emoji1]
Zawsze lubiłam gotować a teraz znowu mam czas... to moje wczorajsze robótki 160 sztuk ruskich

Anulka szalejesz i tryskasz energia, a czy Ty masz jakies objawy??
Dziewczyny a jak jest z bolem brzucha,jak pobolewa, pokluje od czasu do czasu to ok?
No i seks, przestalismy sie kochac bo plamilam, a dalabym sie zabic za przutulanie

reklama
Tak się zastanawiam czy Wam zazdrościć tego niejedzenia czy współczuć [emoji53] Ja jem wszystko na co mam ochotę [emoji4] a od czasu jak jestem na zwolnieniu to obudziła się we mnie Gesslerowa i ciągle coś robię [emoji1]
Zawsze lubiłam gotować a teraz znowu mam czas... to moje wczorajsze robótki 160 sztuk ruskich
Ja pomimo braku apetytu i tak jem dużo , bo gdy mam pusty żołądek czuje się zedycowanie bardzo źle. Kg na plusie. Zresztą na diecie bułkowej chyba ma innej opcji , żeby nie przytyć.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Do góry