reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny ale kusicie. Teraz juz sama nie wiem czy upiec szarlotkę czy zrobić gołąbki :) co by to jednak nie Było to muszę wyjść do sklepu a za oknami dziś u nas białoo nie od śniegu Ale od mrozu. Pierwszy taki poranek, i od razy w radio Last Chrystmas puścili[emoji14]jak dla mnie za wcześnie ale posłuchać fajnie :)

Suelen czy Twoj krwiak sie wchlonal? Jak sie czujesz?
Ide na kontrole 21.11 i zobaczymy co z tym krwiakiem. Jak wychodzilam ze szpitala 4.11 jeszcze byl i to spory. Na szczescie juz nie plamie wiec jest ok.

A co trudnego pytania jak sie czuje nasuwa mk sie jedna odpowiedz: jakbym miala ciezko grype jelitowa id jakis 3 tygodni ;)

Czesc Dziewczynki :)

Ja mam dzisiaj bardzo ochotę na tradycyjny rosół z makaronem. Mięsa pewnie oczywiście nie tkne, bo kompletnie mi teraz nie wchodzi. Ale wywar z samym makaronem na pewno będzie pyszny :)

Anulka wow ale zdolniacha z tymi pierogami. Ja jadłam w zeszłym tygodniu i póki co mnie mdli na sama myśl :( W ogole tak mam teraz, ze na coś mam ochotę a jak już to zjem, to potem patrzeć na to nie mogę przez kilka dobrych dni :(

Co do plamien, to ja nie miałam jeszcze takiego incydentu ani w całej poprzedniej ciąży ani dotychczas w tej. Seksu gin zabrania jeszcze. A też miałabym już spora chęć na przytulanie ;)

Ja mam dzisiaj bardzo ochotę na tradycyjny rosół z makaronem. Mięsa pewnie oczywiście nie tkne, bo kompletnie mi teraz nie wchodzi. Ale wywar z samym makaronem na pewno będzie pyszny :)

Anulka wow ale zdolniacha z tymi pierogami. Ja jadłam w zeszłym tygodniu i póki co mnie mdli na sama myśl :( W ogole tak mam teraz, ze na coś mam ochotę a jak już to zjem, to potem patrzeć na to nie mogę przez kilka dobrych dni :(

Co do plamien, to ja nie miałam jeszcze takiego incydentu ani w całej poprzedniej ciąży ani dotychczas w tej. Seksu gin zabrania jeszcze. A też miałabym już spora chęć na przytulanie ;)
Czemu gin zabrania seksu?
Ja na wizycie zapomnialam sie o to zapytac.

mój Doktor nas wręcz ostatnio prosił żebyśmy spróbowali. A u nas tak sie złożyło, że od zapłodnienia nic. Mój luby jak usłyszał, że " musi mnie zdiagnozować" nie było opcji żeby nie [emoji23]. Ja się bałam ale się przełamałam. Lekarz Mówił że jakby bolal brzuch to od razu przestać. My spróbowaliśmy i było oki ;) teraz Już normalnie ale wiadomo bez wariacji;( Żeby brzusio się nie napinał itp.

w57vyx8d0y5gtqc5.png

reklama
mój Doktor nas wręcz ostatnio prosił żebyśmy spróbowali. A u nas tak sie złożyło, że od zapłodnienia nic. Mój luby jak usłyszał, że " musi mnie zdiagnozować" nie było opcji żeby nie [emoji23]. Ja się bałam ale się przełamałam. Lekarz Mówił że jakby bolal brzuch to od razu przestać. My spróbowaliśmy i było oki ;) teraz Już normalnie ale wiadomo bez wariacji;( Żeby brzusio się nie napinał itp.

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Jasne, rozumiem, każdy lekarz ma pewnie inne podejście w tym temacie.

Do góry