reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Caixa nie żartuję, tak jestem na swojej działalności, podejrzewam że będą się czepiać na każdym kroku. Aż jestem ciekawa sama co mi powie, tym bardziej że ja wywiad ginekologiczny mam baaardzo obciążony.

Dziewczyny czy jest tu jakaś bezobjawowa? Bo trochę świruje :-(

Ja praktycznie nie mam objawów.. brak wymiotów czy nudności. Jedynie dokucza mi dolna część pleców oraz czasem ból w dolnej części brzucha (ale to normalne podobno). Nie mam też większego apetytu czy zachcianek ale to pewnie za wcześnie. Mam 0,5kg na +

reklama
Oj moje piersi tez sporo urosły i przede wszystkim są bardziej jędrne, to akurat na plus, bo po karmieniu synka zdecydowanie straciły na jedrnosci.

Jejku, jak ja bym chciała mieć w końcu chwilę wytchnienia od objawów. Już mam dość tych ciągłych nudności, kluchy w gardle, zmęczenia, bolacych cyckow, itp. :no2:

Ja praktycznie nie mam objawów.. brak wymiotów czy nudności. Jedynie dokucza mi dolna część pleców oraz czasem ból w dolnej części brzucha (ale to normalne podobno). Nie mam też większego apetytu czy zachcianek ale to pewnie za wcześnie. Mam 0,5kg na +
No to nic tylko pozostaje Nam sie cieszyc :-) mam w pracy kolezanke ktora jest w 21 tyg i ciagle wymiotuje po 12 razy dziennie... a ja wymiotow balam sie najbardziej. Wiec cieszmy sie tym ze nic nam wielkiego nie dolega a objawy ktore mamy nie sa uciazliwe :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Caixa nie żartuję, tak jestem na swojej działalności, podejrzewam że będą się czepiać na każdym kroku. Aż jestem ciekawa sama co mi powie, tym bardziej że ja wywiad ginekologiczny mam baaardzo obciążony.

Dziewczyny czy jest tu jakaś bezobjawowa? Bo trochę świruje :-(
Ja typowych objawów nie miałam i nadal nie mam. Jestem tylko dużo bardziej płaczliwa i rano po wstaniu pęcherz ciśnie tak, że pierwszy kierunek to WC :)
Ja mam 10,11 o godz 17.00 :)
Ja wizytuje 9.11 o 15:20 . Już odliczam godziny niemal....

No to nic tylko pozostaje Nam sie cieszyc :-) mam w pracy kolezanke ktora jest w 21 tyg i ciagle wymiotuje po 12 razy dziennie... a ja wymiotow balam sie najbardziej. Wiec cieszmy sie tym ze nic nam wielkiego nie dolega a objawy ktore mamy nie sa uciazliwe :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png
Jasne!!! Brak typowych objawów wcale nie oznacza że coś jest nie tak. Pytałam mamy i ona też nie miała teściowa też nie ;) Nic tylko się cieszyć :)

reklama
Do góry