reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
A My skończyliśmy robić tiramisu :D

Załączniki

• received_238817543201922.jpeg
    received_238817543201922.jpeg
    60,9 KB · Wyświetleń: 89
Cześć. Zarejestrowałam się żeby zapytać czy któraś z was miała tak jak ja:
7 tydzień 2 dzień od OM (cykle raczej krótkie 25/27dni), pęcherzyk 15mm - pusty,
jutro zrobię betę i za dwa dni kolejną,
za tydzień kolejne USG,
lekarz mówi, że będzie źle jak pęcherzyk będzie miał ok 3cm i będzie pusty to wtedy nie będzie szans.

Cześć. Zarejestrowałam się żeby zapytać czy któraś z was miała tak jak ja:
7 tydzień 2 dzień od OM (cykle raczej krótkie 25/27dni), pęcherzyk 15mm - pusty,
jutro zrobię betę i za dwa dni kolejną,
za tydzień kolejne USG,
lekarz mówi, że będzie źle jak pęcherzyk będzie miał ok 3cm i będzie pusty to wtedy nie będzie szans.
Dowiesz sie z bety duzo..nikt tutaj Ci nie odgadnie niestety czy ciaza jest zywa.. wiele dziewczyn ma puste pecherzyki..musisz poczekac i sie zbadac..trzymam kciuki&&!

Ja i tak muszę leżeć ale za to jakie zapuściłam paznokcie! Trzeci dzień popołudniu zaczyna mnie głowa boleć, dlaczego ..... :szok:
A ja sie tyle nasluchalam ze w ciazy takie ladne paznokcie i wlosy... a powiem szczerze ze jest gorzej niz bylo ;-)
Ja zaraz tez sie poloze bo wracam do domu a korki takie ze zaraz usnę...
m3sx9jcg8o411yy9.png

Ludek uważam jak mlodamama, przyrost bety dużo powie. Ściskam kciuki, aby lokator się pojawił w pecherzyku.

Emkamat ale pyszności, mniam. Z reszta tu dzisiaj same pyszności :)

Ja też się budzę 1 raz lub 2. Siku przy pobudce obowiązkowo.

Dlamnie wakacje to bedzie duze wyzwanie :D moja córka to raczej nieda nam żyć bez wyjazdu :( a z maluszkem to chyba będzie problem :(. My mieszkamy w bloku wiec ciezko bedzie wytrzymac cale wakacje bez wyjazdu.

Aanjaa , Polusiowa ja tez mam wizyte 16:D

wniduay3s76h08au.png

reklama
Dlamnie wakacje to bedzie duze wyzwanie :D moja córka to raczej nieda nam żyć bez wyjazdu :( a z maluszkem to chyba będzie problem :(. My mieszkamy w bloku wiec ciezko bedzie wytrzymac cale wakacje bez wyjazdu.

Aanjaa , Polusiowa ja tez mam wizyte 16:D

wniduay3s76h08au.png
My tez w bloku... :-( praca męża na pewno nie pozwoli na jakis dluzszy urlop ale dlugi weekend nad morzem[emoji7] kto wie :-) dobrze ze pod nosem.mamy park, ze dziadkowie a pradziadkowie dzidziola maja ogrodek a i ze ja moge sobie wyjechac na dzialke do rodzicow :-) tak sie ciesze ze jeszcze te pare miesiecy ciepla bedzie przed nami po porodzie :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Do góry