reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
A My skończyliśmy robić tiramisu :D

Załączniki

• received_238817543201922.jpeg
    received_238817543201922.jpeg
    60,9 KB · Wyświetleń: 94
Cześć. Zarejestrowałam się żeby zapytać czy któraś z was miała tak jak ja:
7 tydzień 2 dzień od OM (cykle raczej krótkie 25/27dni), pęcherzyk 15mm - pusty,
jutro zrobię betę i za dwa dni kolejną,
za tydzień kolejne USG,
lekarz mówi, że będzie źle jak pęcherzyk będzie miał ok 3cm i będzie pusty to wtedy nie będzie szans.

Cześć. Zarejestrowałam się żeby zapytać czy któraś z was miała tak jak ja:
7 tydzień 2 dzień od OM (cykle raczej krótkie 25/27dni), pęcherzyk 15mm - pusty,
jutro zrobię betę i za dwa dni kolejną,
za tydzień kolejne USG,
lekarz mówi, że będzie źle jak pęcherzyk będzie miał ok 3cm i będzie pusty to wtedy nie będzie szans.
Dowiesz sie z bety duzo..nikt tutaj Ci nie odgadnie niestety czy ciaza jest zywa.. wiele dziewczyn ma puste pecherzyki..musisz poczekac i sie zbadac..trzymam kciuki&&!

Ja i tak muszę leżeć ale za to jakie zapuściłam paznokcie! Trzeci dzień popołudniu zaczyna mnie głowa boleć, dlaczego ..... :szok:
A ja sie tyle nasluchalam ze w ciazy takie ladne paznokcie i wlosy... a powiem szczerze ze jest gorzej niz bylo ;-)
Ja zaraz tez sie poloze bo wracam do domu a korki takie ze zaraz usnę...
m3sx9jcg8o411yy9.png

Ludek uważam jak mlodamama, przyrost bety dużo powie. Ściskam kciuki, aby lokator się pojawił w pecherzyku.

Emkamat ale pyszności, mniam. Z reszta tu dzisiaj same pyszności :)

Ja też się budzę 1 raz lub 2. Siku przy pobudce obowiązkowo.

Dlamnie wakacje to bedzie duze wyzwanie :D moja córka to raczej nieda nam żyć bez wyjazdu :( a z maluszkem to chyba będzie problem :(. My mieszkamy w bloku wiec ciezko bedzie wytrzymac cale wakacje bez wyjazdu.

Aanjaa , Polusiowa ja tez mam wizyte 16:D

wniduay3s76h08au.png

reklama
Dlamnie wakacje to bedzie duze wyzwanie :D moja córka to raczej nieda nam żyć bez wyjazdu :( a z maluszkem to chyba będzie problem :(. My mieszkamy w bloku wiec ciezko bedzie wytrzymac cale wakacje bez wyjazdu.

Aanjaa , Polusiowa ja tez mam wizyte 16:D

wniduay3s76h08au.png
My tez w bloku... :-( praca męża na pewno nie pozwoli na jakis dluzszy urlop ale dlugi weekend nad morzem[emoji7] kto wie :-) dobrze ze pod nosem.mamy park, ze dziadkowie a pradziadkowie dzidziola maja ogrodek a i ze ja moge sobie wyjechac na dzialke do rodzicow :-) tak sie ciesze ze jeszcze te pare miesiecy ciepla bedzie przed nami po porodzie :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Do góry