reklama
Anulka.
Fanka BB :)
ludek0288
Cześć. Zarejestrowałam się żeby zapytać czy któraś z was miała tak jak ja:
7 tydzień 2 dzień od OM (cykle raczej krótkie 25/27dni), pęcherzyk 15mm - pusty,
jutro zrobię betę i za dwa dni kolejną,
za tydzień kolejne USG,
lekarz mówi, że będzie źle jak pęcherzyk będzie miał ok 3cm i będzie pusty to wtedy nie będzie szans.
7 tydzień 2 dzień od OM (cykle raczej krótkie 25/27dni), pęcherzyk 15mm - pusty,
za tydzień kolejne USG,
lekarz mówi, że będzie źle jak pęcherzyk będzie miał ok 3cm i będzie pusty to wtedy nie będzie szans.
mlodamama21
Dowiesz sie z bety duzo..nikt tutaj Ci nie odgadnie niestety czy ciaza jest zywa.. wiele dziewczyn ma puste pecherzyki..musisz poczekac i sie zbadac..trzymam kciuki&&!Cześć. Zarejestrowałam się żeby zapytać czy któraś z was miała tak jak ja:
za tydzień kolejne USG,
Zając Czerwcowy
A ja sie tyle nasluchalam ze w ciazy takie ladne paznokcie i wlosy... a powiem szczerze ze jest gorzej niz bylo ;-)Ja i tak muszę leżeć ale za to jakie zapuściłam paznokcie! Trzeci dzień popołudniu zaczyna mnie głowa boleć, dlaczego .....
Ja zaraz tez sie poloze bo wracam do domu a korki takie ze zaraz usnę...
Zając Czerwcowy
U mnie pobudki raz max dwa razy wiec jeszcze zle nie jest... :-)Gratulacje serduszek! Fajnie że same dobre wieści
Co do spania, ja budzę się przynajmniej dwa razy w nocy na siusiu :/
Anula1988
Ludek uważam jak mlodamama, przyrost bety dużo powie. Ściskam kciuki, aby lokator się pojawił w pecherzyku.
Emkamat ale pyszności, mniam. Z reszta tu dzisiaj same pyszności
Ja też się budzę 1 raz lub 2. Siku przy pobudce obowiązkowo.
Emkamat ale pyszności, mniam. Z reszta tu dzisiaj same pyszności
Ja też się budzę 1 raz lub 2. Siku przy pobudce obowiązkowo.
motylek05
reklama
Zając Czerwcowy
My tez w bloku... :-( praca męża na pewno nie pozwoli na jakis dluzszy urlop ale dlugi weekend nad morzem[emoji7] kto wie :-) dobrze ze pod nosem.mamy park, ze dziadkowie a pradziadkowie dzidziola maja ogrodek a i ze ja moge sobie wyjechac na dzialke do rodzicow :-) tak sie ciesze ze jeszcze te pare miesiecy ciepla bedzie przed nami po porodzie :-)