reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

To ja zazdrosze że wstaje ie 1-2 razy hihi. Ja wstaje 5-6:D razy na siku. Moze dlatego ze duzo pije wody bo u nas w mieszkaniu suche powietrze strasznie.

Emkamat uwielbiam tiramisu...

wniduay3s76h08au.png

reklama
Dziewczyny czy wam tez tak spuchly piersi ? Dzis zalozylam stanik ktorego nie nosilam moze tydzien... i jest ciezko... wszystko sie wylewa. A myslalam ze z zakupem poczekam do nowego roku...

m3sx9jcg8o411yy9.png

A ja sie tyle nasluchalam ze w ciazy takie ladne paznokcie i wlosy... a powiem szczerze ze jest gorzej niz bylo ;-)
Ja zaraz tez sie poloze bo wracam do domu a korki takie ze zaraz usnę...
m3sx9jcg8o411yy9.png
Mi paznokcie urosły dlatego że nie pracuje i mało co w domu robię. A ogólnie to może od witamin się poprawia u nie których nie wiem.

Emka- mam pismo z ZUS, więc widać mogą.

Daj znac
Yoohoosek czy wiadomo skąd były Twoje plamienia?? Pytam, bo i ja plamie.
Z ciekawostek, dostałam wezwanie do orzecznika czy słusznie jestem na l4

Chyba żartujesz..? Ja planuję iść na L4 pod koniec listopada i mam nadzieję że mnie nie będą wzywać. Pytałam księgowej i powiedziała, że co najwyżej mogą przyjść na kontrolę do domu ale to zazwyczaj w przypadku kiedy prowadzisz własną działalność gospodarczą. Kiedy jesteś na etacie to nigdy nie przychodzą. Daj znać co ci tam mówili.

Caixa nie żartuję, tak jestem na swojej działalności, podejrzewam że będą się czepiać na każdym kroku. Aż jestem ciekawa sama co mi powie, tym bardziej że ja wywiad ginekologiczny mam baaardzo obciążony.

Dziewczyny czy jest tu jakaś bezobjawowa? Bo trochę świruje :-(

Caixa nie żartuję, tak jestem na swojej działalności, podejrzewam że będą się czepiać na każdym kroku. Aż jestem ciekawa sama co mi powie, tym bardziej że ja wywiad ginekologiczny mam baaardzo obciążony.

Bezobjawowa chyba ja :-) w sensie objawow mam malo- tkliwe piersi i sikanie ;-)
Dlaczego swirujesz ?

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama

ja mam delikatnie bolące piersi... nawet siku nie chodzę dużo częściej:) ciesz się;) a jestem marudna też ale mnie to nie przeszkadza :)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Do góry