reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wam tez tak spuchly piersi ? Dzis zalozylam stanik ktorego nie nosilam moze tydzien... i jest ciezko... wszystko sie wylewa. A myslalam ze z zakupem poczekam do nowego roku...
aanjaa
Taaak, z piersiami mam to samo ale baaaaaardzo mnie to cieszy.
Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom
Mi paznokcie urosły dlatego że nie pracuje i mało co w domu robię. A ogólnie to może od witamin się poprawia u nie których nie wiem.A ja sie tyle nasluchalam ze w ciazy takie ladne paznokcie i wlosy... a powiem szczerze ze jest gorzej niz bylo ;-)
Ja zaraz tez sie poloze bo wracam do domu a korki takie ze zaraz usnę...
Emka- mam pismo z ZUS, więc widać mogą.
Daj znac
Yoohoosek czy wiadomo skąd były Twoje plamienia?? Pytam, bo i ja plamie.
Z ciekawostek, dostałam wezwanie do orzecznika czy słusznie jestem na l4
Chyba żartujesz..? Ja planuję iść na L4 pod koniec listopada i mam nadzieję że mnie nie będą wzywać. Pytałam księgowej i powiedziała, że co najwyżej mogą przyjść na kontrolę do domu ale to zazwyczaj w przypadku kiedy prowadzisz własną działalność gospodarczą. Kiedy jesteś na etacie to nigdy nie przychodzą. Daj znać co ci tam mówili.
Daktyl2016
Caixa nie żartuję, tak jestem na swojej działalności, podejrzewam że będą się czepiać na każdym kroku. Aż jestem ciekawa sama co mi powie, tym bardziej że ja wywiad ginekologiczny mam baaardzo obciążony.
Dziewczyny czy jest tu jakaś bezobjawowa? Bo trochę świruje :-(
Witaj Olga
Dziewczyny która z Nas ma w tym tygodniu wizytę? Kiedy trzymamy kciuki?
Ja mam 10,11 o godz 17.00
Zając Czerwcowy
Bezobjawowa chyba ja :-) w sensie objawow mam malo- tkliwe piersi i sikanie ;-)Caixa nie żartuję, tak jestem na swojej działalności, podejrzewam że będą się czepiać na każdym kroku. Aż jestem ciekawa sama co mi powie, tym bardziej że ja wywiad ginekologiczny mam baaardzo obciążony.
Dlaczego swirujesz ?
reklama
Bellax123!
ja mam delikatnie bolące piersi... nawet siku nie chodzę dużo częściej ciesz się a jestem marudna też ale mnie to nie przeszkadzaCaixa nie żartuję, tak jestem na swojej działalności, podejrzewam że będą się czepiać na każdym kroku. Aż jestem ciekawa sama co mi powie, tym bardziej że ja wywiad ginekologiczny mam baaardzo obciążony.