reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
pomyślałam, ze do was zajrzę, dobija mnie, że was nie nadrobię :D ja nie mogę spać na lewym bo mi się robi słabo, chyba mam serce po drugiej stronie hhehehehhe, mam dziwne przeczucia, że mam cukrzycę ciążową :/ ale może to moje schizy,, jutro wyniki, mam wrażenie, że jak zjem coś słodkiego to głowa mnie boli i skacze ciśnienie, ale nie mam ciśnieniomierza :/

pomyślałam, ze do was zajrzę, dobija mnie, że was nie nadrobię :D ja nie mogę spać na lewym bo mi się robi słabo, chyba mam serce po drugiej stronie hhehehehhe, mam dziwne przeczucia, że mam cukrzycę ciążową :/ ale może to moje schizy,, jutro wyniki, mam wrażenie, że jak zjem coś słodkiego to głowa mnie boli i skacze ciśnienie, ale nie mam ciśnieniomierza :/
Faktycznie objawy są niepokojące. Sprawdź sobie dla pewnosci :)

U mnie znowu potok z nosa przy kliencie, cz. II.. masakra. Jak pracować ;/

Witajcie Dziewczynki :)

Ja dzisiaj byłam rano na badaniach krwi i moczu. Za cały pakiet zlecony od gin zapłaciłam 340 zł. Jutro przed wizytą odbiorę wyniki.

Gratuluję dzisiejszych wizyt i pięknie bijacych serduszek u malenstw ♡

Ja się teraz najwygodniej czuję w sukienkach. Ostatnio sobie kupiłam świetną w Reserved, ma wiązanie na brzuchu i będzie idealna na rosnący brzuszek. Zastanawiam się, aby sobie na później kupić jeszcze jedna w rozmiarze większym i innym kolorze na końcowy etap ciąży :)
Link do: Sukienka z regulowaną talią, RESERVED

Aanjaa jeeeej, ale nie fajnie z tymi krwawieniami z nosa :(

Nie straszcie mnie z tym spaniem ja uwielbiam spać na brzuchu ale teraz już nie śpię jakoś się boje zostają mi plecy na boku nie lubię bo mi ręce drętwieją. Obiad gotowy, mąż będzie o 17 wiec idę się położyć :)

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Gratulacje serduszek! Fajnie że same dobre wieści :D
Co do spania, ja budzę się przynajmniej dwa razy w nocy na siusiu :/
Chciałabym budzić się tylko dwa razy ;) ja wstaje conajmniej z 4 ;)
Co do spania póki co śpię tak jak do tej pory - czyli na prawym boku lub brzuchu.
Pewnie po części to przez przeziębienie, ale jestem mega leniwa. Nie mam siły nic ogarnąć w domu. Tez tak macie?

Hi hi robota zrobiona to można się położyć [emoji4] ja dzisiaj dla dzieciaków robiłam placuszki z jabłkami na I obiad ( bo kończyły o 11) a na II obiad kasza gryczana z gulaszem i surówka z marchewki, jabłka i pora [emoji1] a teraz leżę [emoji4]

reklama
Venus mi też bardzo dużo czasu zajmuje zabranie się za cokolwiek :/ najchętniej bym leżała cały czas.
Ja śpię różnie, jak mi wygodnie. Teraz ten lewy bok chyba i tak nie ma szczególnego znaczenia, dopiero w późniejszej ciąży.

Do góry