reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
pomyślałam, ze do was zajrzę, dobija mnie, że was nie nadrobię :D ja nie mogę spać na lewym bo mi się robi słabo, chyba mam serce po drugiej stronie hhehehehhe, mam dziwne przeczucia, że mam cukrzycę ciążową :/ ale może to moje schizy,, jutro wyniki, mam wrażenie, że jak zjem coś słodkiego to głowa mnie boli i skacze ciśnienie, ale nie mam ciśnieniomierza :/

pomyślałam, ze do was zajrzę, dobija mnie, że was nie nadrobię :D ja nie mogę spać na lewym bo mi się robi słabo, chyba mam serce po drugiej stronie hhehehehhe, mam dziwne przeczucia, że mam cukrzycę ciążową :/ ale może to moje schizy,, jutro wyniki, mam wrażenie, że jak zjem coś słodkiego to głowa mnie boli i skacze ciśnienie, ale nie mam ciśnieniomierza :/
Faktycznie objawy są niepokojące. Sprawdź sobie dla pewnosci :)

U mnie znowu potok z nosa przy kliencie, cz. II.. masakra. Jak pracować ;/

Witajcie Dziewczynki :)

Ja dzisiaj byłam rano na badaniach krwi i moczu. Za cały pakiet zlecony od gin zapłaciłam 340 zł. Jutro przed wizytą odbiorę wyniki.

Gratuluję dzisiejszych wizyt i pięknie bijacych serduszek u malenstw ♡

Ja się teraz najwygodniej czuję w sukienkach. Ostatnio sobie kupiłam świetną w Reserved, ma wiązanie na brzuchu i będzie idealna na rosnący brzuszek. Zastanawiam się, aby sobie na później kupić jeszcze jedna w rozmiarze większym i innym kolorze na końcowy etap ciąży :)
Link do: Sukienka z regulowaną talią, RESERVED

Aanjaa jeeeej, ale nie fajnie z tymi krwawieniami z nosa :(

Nie straszcie mnie z tym spaniem ja uwielbiam spać na brzuchu ale teraz już nie śpię jakoś się boje zostają mi plecy na boku nie lubię bo mi ręce drętwieją. Obiad gotowy, mąż będzie o 17 wiec idę się położyć :)

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Gratulacje serduszek! Fajnie że same dobre wieści :D
Co do spania, ja budzę się przynajmniej dwa razy w nocy na siusiu :/
Chciałabym budzić się tylko dwa razy ;) ja wstaje conajmniej z 4 ;)
Co do spania póki co śpię tak jak do tej pory - czyli na prawym boku lub brzuchu.
Pewnie po części to przez przeziębienie, ale jestem mega leniwa. Nie mam siły nic ogarnąć w domu. Tez tak macie?

Hi hi robota zrobiona to można się położyć [emoji4] ja dzisiaj dla dzieciaków robiłam placuszki z jabłkami na I obiad ( bo kończyły o 11) a na II obiad kasza gryczana z gulaszem i surówka z marchewki, jabłka i pora [emoji1] a teraz leżę [emoji4]

reklama
Venus mi też bardzo dużo czasu zajmuje zabranie się za cokolwiek :/ najchętniej bym leżała cały czas.
Ja śpię różnie, jak mi wygodnie. Teraz ten lewy bok chyba i tak nie ma szczególnego znaczenia, dopiero w późniejszej ciąży.

Do góry