reklama
Rybcia2309
Fanka BB :)
pomyślałam, ze do was zajrzę, dobija mnie, że was nie nadrobię ja nie mogę spać na lewym bo mi się robi słabo, chyba mam serce po drugiej stronie hhehehehhe, mam dziwne przeczucia, że mam cukrzycę ciążową :/ ale może to moje schizy,, jutro wyniki, mam wrażenie, że jak zjem coś słodkiego to głowa mnie boli i skacze ciśnienie, ale nie mam ciśnieniomierza :/
aanjaa
Faktycznie objawy są niepokojące. Sprawdź sobie dla pewnoscipomyślałam, ze do was zajrzę, dobija mnie, że was nie nadrobię ja nie mogę spać na lewym bo mi się robi słabo, chyba mam serce po drugiej stronie hhehehehhe, mam dziwne przeczucia, że mam cukrzycę ciążową :/ ale może to moje schizy,, jutro wyniki, mam wrażenie, że jak zjem coś słodkiego to głowa mnie boli i skacze ciśnienie, ale nie mam ciśnieniomierza :/
U mnie znowu potok z nosa przy kliencie, cz. II.. masakra. Jak pracować ;/
Anula1988
Witajcie Dziewczynki
Ja dzisiaj byłam rano na badaniach krwi i moczu. Za cały pakiet zlecony od gin zapłaciłam 340 zł. Jutro przed wizytą odbiorę wyniki.
Gratuluję dzisiejszych wizyt i pięknie bijacych serduszek u malenstw ♡
Ja się teraz najwygodniej czuję w sukienkach. Ostatnio sobie kupiłam świetną w Reserved, ma wiązanie na brzuchu i będzie idealna na rosnący brzuszek. Zastanawiam się, aby sobie na później kupić jeszcze jedna w rozmiarze większym i innym kolorze na końcowy etap ciąży
Link do: Sukienka z regulowaną talią, RESERVED
Aanjaa jeeeej, ale nie fajnie z tymi krwawieniami z nosa
Ja dzisiaj byłam rano na badaniach krwi i moczu. Za cały pakiet zlecony od gin zapłaciłam 340 zł. Jutro przed wizytą odbiorę wyniki.
Gratuluję dzisiejszych wizyt i pięknie bijacych serduszek u malenstw ♡
Ja się teraz najwygodniej czuję w sukienkach. Ostatnio sobie kupiłam świetną w Reserved, ma wiązanie na brzuchu i będzie idealna na rosnący brzuszek. Zastanawiam się, aby sobie na później kupić jeszcze jedna w rozmiarze większym i innym kolorze na końcowy etap ciąży
Link do: Sukienka z regulowaną talią, RESERVED
Aanjaa jeeeej, ale nie fajnie z tymi krwawieniami z nosa
zielinka
Ostatnio czytałam, że najbardziej wskazany lewy bokCzy pamięta któraś mama na którym boku i od którego tygodnia nie jest wskazane spanie? Lewy czy prawy?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
tynka2506
Nie straszcie mnie z tym spaniem ja uwielbiam spać na brzuchu ale teraz już nie śpię jakoś się boje zostają mi plecy na boku nie lubię bo mi ręce drętwieją. Obiad gotowy, mąż będzie o 17 wiec idę się położyć
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Chciałabym budzić się tylko dwa razy ja wstaje conajmniej z 4Gratulacje serduszek! Fajnie że same dobre wieści
Co do spania, ja budzę się przynajmniej dwa razy w nocy na siusiu :/
Co do spania póki co śpię tak jak do tej pory - czyli na prawym boku lub brzuchu.
Pewnie po części to przez przeziębienie, ale jestem mega leniwa. Nie mam siły nic ogarnąć w domu. Tez tak macie?
Anulka.
reklama