Gdzie kupilas i jaka cena mniej wiecej? Bo czytalam i sa rozne opinie :-) a lepiej sprawdzone :-)
Ja mam taki firmy Motherhood i polecam z czystym sumieniem..2 ciaze i potem dzieciaki z nim spaly a ani sladu po nim nie wiadac, ze ma ponad 6 lat..ma zdejmowany pokrowiec i jest zwykla antyalergiczna poduszka..mega wygodny [emoji4]
reklama
asicazg
Fanka BB :)
Ja nigdy nie mialam problemow tarczycowych i nie wiem co to eurythox czy cos takiego..wizyte mam dopiero 16go i wtedy zobaczymy co ginekolog powie... Zielona jestem z tym.. :-)
Ja w 6 tygodniu miałam TSh = 2,8 Lekarz był w szoku , że udało mi się zajść w ciążę bo raczej przy granicy 2 jest to możliwe a przy większym jest ciężej ale od razu jak zobaczył wynik rozmowę zaczęliśmy od zwiększenia dawki leku . Nie musisz mieć odrazu niedoczynności tarczycy to jest normalne , że TSH w ciąży rośnie dlatego najlepiej skonsultowac się jak najszybciej z lekarzem aby dal Ci lek . Po ciąży może być , że go odstawisz .
Wynik zależy od organizmu moja bratowa 5 lat nie mogła zajść w ciąże przez tarczyce więc jak już jej się udało lekarz pilnował wyniku TSH w granicy 0.9-1.2 w moim przypakdu powiedział , że musze zejść poniżej 2 i będzie dobrze .
asicazg
Najważniejsze , żebys się nie martwiła na spokojnie . Tylko 16 masz wizyte u ginekologa ? Bo to do endokrynologa trzeba iść .
Martusia1991
Ja jak wczoraj przysnelam o 19 to dopiero o 8 rano wstałam [emoji23] no i teraz poszła bym znowu spać.
Martusia1991
Od kiedy taki rogal jest przydatny ?? Chyba jak brzuch będzie większy co nie ? Czy już teraz warto się zaopatrzyć? :-)
Ja mam taki firmy Motherhood i polecam z czystym sumieniem..2 ciaze i potem dzieciaki z nim spaly a ani sladu po nim nie wiadac, ze ma ponad 6 lat..ma zdejmowany pokrowiec i jest zwykla antyalergiczna poduszka..mega wygodny [emoji4]
Zając Czerwcowy
Mam kolezanki ktore spia z nim od poczatku i sobie chwala. Powiem Wam, ze od 4 tygodni ani jednej nocy nie przespalam- pobudki na siku i jakos nie moge sie ulozyc...wiec moze to pomoze :-)Od kiedy taki rogal jest przydatny ?? Chyba jak brzuch będzie większy co nie ? Czy już teraz warto się zaopatrzyć? :-)
Arya88
Te duże poduszki to nie rogale, rogal to taka mniejsza, która super przydaje się do karmienia.
Ta z kolei jest super dla mam mi życie uratowała i kręgosłup uwielbiałam z nią spac jeszcze długo po porodzie polecam! Koszt to ok 120zł
Ta z kolei jest super dla mam mi życie uratowała i kręgosłup uwielbiałam z nią spac jeszcze długo po porodzie polecam! Koszt to ok 120zł
yoohoosek
Oj, moja ciąża nie przebiega bezobjawowo, choć nie chce zapeszyć jest lepiej niż w poprzednich (plamienia cały I trym i wymioty takie ze musiałam jeździć na kroplówki [emoji19] ). Póki co "tylko" wymioty bez kroplówek [emoji12]
Co do odwiedzin, to zawsze byłam przeciwniczka odwiedzin dzieci, ale w poprzedniej ciąży spędziłam ponad tydzien na patologii przed porodem, syn urodził sie z zapaleniem płuc i kolejne dwa tygodnie w szpitalu, gdybym nie mogła zobaczyć starszaka to chybabym sie zapłakała.
Widzę ze tu dużo tarczycowych mam. Ja tez niedoczynnosc i hashimoto
Co do odwiedzin, to zawsze byłam przeciwniczka odwiedzin dzieci, ale w poprzedniej ciąży spędziłam ponad tydzien na patologii przed porodem, syn urodził sie z zapaleniem płuc i kolejne dwa tygodnie w szpitalu, gdybym nie mogła zobaczyć starszaka to chybabym sie zapłakała.
Widzę ze tu dużo tarczycowych mam. Ja tez niedoczynnosc i hashimoto
melomanka
Polusiowa ja tez nigdy nie mialam problemow z tarczyca. A teraz taki wynik... ciekawe co gin powie
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Emkaa
Co do odwiedzin rodzeństwa - ja jestem za. Najbardziej mnie denerwowało,gdy po porodzie do mojej wspólokatorki z sali szpitalnej przychodziła cala rodzina, babki, ciotki, wujkowie itd. Siedzieli od rana do nocy. To czytali gazety, rozwiązywali krzyżówki a raz starsza Pani powiedziała: jaka szkoda , że nie ma tu TELEWIZORA! [emoji37] rozumiem , rodzina się czieszy każdy chce poznać nowego członka , ale na litość niech zobaczą i sobie idą.
Ostatnia edycja: