Masakrycznie sie czuje. Rozlozylo mnie calkiem.. Zatoki jak zawszr.. Bez moivh lekow to jkas poracha. Pije imbirowy napoj i pluvze zatoki tym plynem okropienstwo. Ale pomaga
W ciazy nie tylko sie liczy poziom hormonow tarczycy wazny jest poziom tsh bo on ma jakis tak wplyw na ciaze. Moja kolezanka przy tsh 3 dostala eutyrox chociaz przed ciaza nie miala problemow. W ciazy tsh powinno byc ponizej 2.5. 2.88 to pewnie nie tragedia ale ja bym sprawdzila po 2tyg czy nie rosnie i poszla do lekarza po niska dawke eutyroxu lub letroxu. Ja musze zrobic badania krwii.. Nie wiem kiedy bo mam zawalony tydzien.
Ja rodzilam w Olawie. Bylo super.nie daja znieczulenia bo maja za malo anestezjologow ale polozne sa super szczegolnie Lucynka i Iwona. Mozna sobie zaplacic za szczegolna opieke ale ja nie placilam i bylo ok. Na po porodowym tez bylo dobrze. Polozne pomagaly przy dzieciach doradzaly jak sie darlo cala noc.
Co do odwiedzin. Teoretycznie w szpitalach jest zakaz odwiedzin przez male dzieci. Ale mnie odwiedzil roczny siostrzeniec i nikt go nie wygonil. a na sali wspolnej do wiekszych odqiedzon widzialam wieksze dzieci tkaie 5-7lat.
Mam bardzo ciezki tydzien w pracy z czego nie moge sie wykrecic a czuje tragicznie!! Nie wiem co to bedzie i jak dam rade...
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)