reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Chcialam zrobic suwak ale nie umiem [emoji22]
Robisz suwak na suwaczki.com, potem wklejasz link w sygnaturze. W apce musisz znaleźć sygnature, kliknij własna i wklej link [emoji1] powodzenia!

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Witam. Ostatnio duzo pracuję i mało czasu na cokolwiek. Mdli mnie nadal ;( chodze śpiąca, a juz o godz. 17 - 18 to na siedzaco śpię:/ do tego dochodzi straszne zmeczenie.
Ale dzis zamierzam spędzić caly dzuen na leniuchowaniu w domku.

Co do porodów ; ja mialam wywolywany tydzien po terminie i dało sie urodzic w 5 h od podania oksytocyny. Ja bez żadnego pęknięcia i nacięcia. Na drugi dzień juz "biegalam". Bolało i prosilam o znieczulenie , ale rak wszystko szybko postępowalo ze nie było kiedy podac .

wniduay3s76h08au.png

U mnie w 7 tc gdyby nie test usg to nie wiedzialabym, ze jestem w ciąży. Oprocz bólu brzucha raz na jakis czas, siusiania częstego i od pewnego czasu bólu piersi nic mi nie dolega. Ale może jeszcze wszystko przede mna ?[emoji33]

Spokojnie ja 10tydzien i objawów żadnych za wyjątkiem opuchniętych piersi i zmęczenia . Brak mdłości to raczej dar , moja mam dopiero pry mnie czyli trzecim dziecku miała mdłości . Więc tylko się cieszyc moje bratowe też bez mdłości więc to najwidoczniej w dużym procencie omija kobiety :) oo i jeszcze jeden bardzo uciążliwy ojaw apetyt ... Ahhh z chęcia dziewczętom które mają problem z jedzeniem moge oddać swój apetyt bo ja ciągle głodna :( a na koniec chyba + 20 będzie :(

Cześć ... Powiem wam, że pieewszy raz miałan aż takie mdłości jak nigdy ... Dzisiaj dzien odwiedzin zaraz trzeba sie szykowac i jechac do rodzinki ;) a wy jakie plany na dzisiaj ?
Mnie cos rozklada...gardlo boli jakby w srodku cos siedzialo ze ciezko przelknac..i katar sie zaczyna..ehh pije herbatke lipowa z miodzikiem i cytrynka.

uwo9dqk323h73wzt.png

Nie doczytam Was za nic...nie jestem w stanue...mecza mnie nega wymioty i nudnosci wiec znowu jestem w szpitalu...to jakis koszmar...modle sie by sie jak najszybciej skonczylo bo inaczej ja sie wykoncze...

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

Polusiowa moze sie uda spotkac ;). A wiesz czy w Olawie dzieci moga wejsc na oddzial?
Camel bardzo Ci wspolczuje. Ja wymiotuje z reguly tylko z rana ( sporadycznie o innej porze), a i tak mam serdecznie dosc.

Dziewczyny czy orientujecie sie czy normy tsh w ciazy sa inne?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny dacie radę :* mnie też mdlosci i wymioty meczyly strasznie i to już od 5 tyg ciąży.. nic nie pomagało. Ale jakoś od 10 tyg jest lepiej . Wciąż wymioty mnie męczą ale samopoczucie już lepsze no i nareszcie mogę coś zjeść :-)

ckaiyx8dnvrdhn2p.png

Do góry