reklama
Bellax123!
Fanka BB :)
ja byłam w 6 tygodniu i też nie było. lekarz kazał poczekać 2 tygodnie. Czekałam jak na ścięcie, a 2 tyg później dzidzia sie pokazała, mlodsza o 6 dni, więc daj czas maluchowiBo w usg z 6t1d i 7t był tylko pęcherzyk, nie widać dziecka...
mlodamama21
Bellax123!
Oj z tym lepszym sprzętem to bym się kłóciła. W moim mieście szpital to dramat, a prywatnie lekarze mają rewelacyjne sprzęty
KaSia86
Coraz mniej wierzę, że to się uda... A na IP raczej nic nowego mi nie powiedzą... [emoji17]Kasia do czwartku zwariujesz a IP u Ciebie w mieście jest? Ja bym na Twoim miejscu poszła a nóż inny lekarz coś zobaczy.
Bellax123!
Nie mów tak. Trzeba mieć nadziejęCoraz mniej wierzę, że to się uda... A na IP raczej nic nowego mi nie powiedzą... [emoji17]
KaSia86
U mnie to samo, dlatego na usg chodzę prywatnie...Oj z tym lepszym sprzętem to bym się kłóciła. W moim mieście szpital to dramat, a prywatnie lekarze mają rewelacyjne sprzęty
Włącz swój optymizm! Jedź na Ip jeśli jesteś w złym stanie psychicznym.Coraz mniej wierzę, że to się uda... A na IP raczej nic nowego mi nie powiedzą... [emoji17]
reklama
mlodamama21