Targaja nami hormony. Ja dzisiaj miałam chwilę załamania z tej bezradności że cały czas się źle czuje. Zamknięta w domu, w okul nie ład a obiadu brak po prostu tragedia. Godzinę później nagle lepiej się poczułam prawie ogarnelam cały dom i zamarynowałam mięso na jutro. Nagle pełna nadziei że będzie lepiej
reklama
madziarra21
Fanka BB :)
melomanka
Suelen odpoczywaj i bierz leki, a krwiak pewnie szybko zniknie. Moj mial niby wymiary 20 mmx 3 mm. I na nastepnej wizycie juz go nie bylo.
Ja tez mam gorszy czas. Prawda jest taka, ze kiepskie samopoczucie na dluzsza mete wykancza i ciezko wtedy myslec optymistycznie. Mam nadzieje, ze jak juz nam mina te wszystkie dolegliwosci to spojrzymy na wszystko inaczej .
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam gorszy czas. Prawda jest taka, ze kiepskie samopoczucie na dluzsza mete wykancza i ciezko wtedy myslec optymistycznie. Mam nadzieje, ze jak juz nam mina te wszystkie dolegliwosci to spojrzymy na wszystko inaczej .
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
KaSia86
Super że z Maluszkami wszystko ok [emoji178] Wypoczywaj jak najwięcej i dbaj o siebie, a krwiak się wchłonie...Krwiak ma 15mm, podobno spory do tak mlodej ciazy. Ale my sie nie damy.
Moze jakbym za pierwszym razem miala blizniaki to ok, dwojka od razu. Tylko ja juz mam synka i trojka dzieci mnie przerazala. Naprawde przeplakalam duzo, a dzisiejsza sytuacja po prostu dala mi brzydka mowiac w pysk.
Dzis w pracy przekazalam wszystko, na szczescie ksiegowosc mozna ladnie przekazac.
Szczerze mówiąc to zazdroszczę Ci mnogiej ciąży (w dobrym sensie)- mam już synka ale z chęcią bym jeszcze o dwójeczkę powiększyła naszą rodzinkę i to naraz [emoji12][emoji178] Bardzo bym się cieszyła, ale szans na bliźnięta raczej nie miałam, bo w naszych rodzinach nie było takich przypadków :-)
mlodamama21
reklama
Anusiek1508
Milego dnia Trzymam moooocno kciuki za wszystkie wizytujące dziś Dziewczyny.
Napisane na INSIGNIA 5 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na INSIGNIA 5 w aplikacji Forum BabyBoom