reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A dziewczyny jak to jest na suwaczku wychodzi mi 6 tydz 6 dzień a u lekarza wg wyliczeń tydzień mniej

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje [emoji4] tak już jest. Owulacja mogła się przesunąć, może miałaś nieregularne miesiączki ? Książkowo termin się wyznacza z ostatniego dnia miesiączki, ale też jeśli cykle były regularne co 28dni. Ja często miałam nie regularne czasem co 31-32 czasem co26 dni dlatego też z USG dziecko jest młodsze o 6 dni.

reklama
Suelen tak się cieszę [emoji4][emoji38][emoji1] nie miałam wczoraj jak zajrzeć ale patrzyłam wieczorem na zegarek i myślałam o Tobie i o Maluszkach. Naprawdę super wieści. Będzie dobrze, tylko dużo odpoczywaj.
Dziewczyny czekam na dobre wiadomości i piękne zdjęcia [emoji38]
Rudziutka suuuper [emoji1] może być tak że Ci się owulka przesunęła i dlatego dzidzi jest młodsze

Cieszę się z dobrych wieści i trzymam kciuki za kolejne wizyty [emoji4]
Ja idę jutro. Według om 5 tydz 4 dzień, więc pewnie jeszcze nie zobaczę serduszka.

rjyxq1k.png

ft7rplb.png

Wiecie co wstyd sie przyznac... ale ja sie wcale nie cieszylam z blizniat :( a teraz jak moglam je stracic to przerazaniem. Kocham juz te moje dwie bakterie male.

Właśnie to samo czułam i ja najpierw z maluszkiem, że jak to, że nie mogę, już jakoś życie sobie poukładałam, a teraz jak sobie pomyślę, że miałabym nie być to jest mi strasznie smutno....chyba jesteśmy do tego stworzone...ale u Ciebie to te szok, że bliźniaki, ja tez bym miała szok i bym się popłakała chyba z bezradności :D

Dzień dobry.

Kciukam za wizytujące :)

Śniło mi się dzisiaj, że urodziłam - nie wiem czy córkę czy syna, nie wiem czy przez cc czy vbac, byłam w domu i zbierałam rzeczy by pojechac po dziecko do szpitala. Głupi ten sen był strasznie

74703e3ksg0ul1uj.png

Właśnie to samo czułam i ja najpierw z maluszkiem, że jak to, że nie mogę, już jakoś życie sobie poukładałam, a teraz jak sobie pomyślę, że miałabym nie być to jest mi strasznie smutno....chyba jesteśmy do tego stworzone...ale u Ciebie to te szok, że bliźniaki, ja tez bym miała szok i bym się popłakała chyba z bezradności :D
Plakalam pare dni, moj maz smieje sie teraz, ze zawal mial jak sie dowiedzial.

Witajcie

Suelen bardzo się cieszę. Lez, dużo odpoczywaj i przede wszystkim myśl pozytywnie i swoich szkrabach. Wszystko będzie dobrze.

To kto dzisiaj wizytuje? Trzymam kciuki, oby każda z Was zobaczyła pięknie bijące serduszko dzidziusia na USG, jak ja wczoraj :)

Ja druga wizytę będę miała w piątek i mam nadzieję, że zobaczę bijące serduszko. Na pierwszej byłam w 5 tyg i dzidziusia jeszcze nie było. Martwię się, oby wszystko było dobrze.

Ja o 11.20. Ciekawa jestem strasznie :)
Mam zaparcie i chcialabym sie jakos oczyscic przed usg...

Powodzenia wszystkim wizytujacym a i gratki juz poerwszej ktora z samego ranca widziala juz serduszko!! Super.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Do góry