reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A dziewczyny jak to jest na suwaczku wychodzi mi 6 tydz 6 dzień a u lekarza wg wyliczeń tydzień mniej

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje [emoji4] tak już jest. Owulacja mogła się przesunąć, może miałaś nieregularne miesiączki ? Książkowo termin się wyznacza z ostatniego dnia miesiączki, ale też jeśli cykle były regularne co 28dni. Ja często miałam nie regularne czasem co 31-32 czasem co26 dni dlatego też z USG dziecko jest młodsze o 6 dni.

reklama
Suelen tak się cieszę [emoji4][emoji38][emoji1] nie miałam wczoraj jak zajrzeć ale patrzyłam wieczorem na zegarek i myślałam o Tobie i o Maluszkach. Naprawdę super wieści. Będzie dobrze, tylko dużo odpoczywaj.
Dziewczyny czekam na dobre wiadomości i piękne zdjęcia [emoji38]
Rudziutka suuuper [emoji1] może być tak że Ci się owulka przesunęła i dlatego dzidzi jest młodsze

Cieszę się z dobrych wieści i trzymam kciuki za kolejne wizyty [emoji4]
Ja idę jutro. Według om 5 tydz 4 dzień, więc pewnie jeszcze nie zobaczę serduszka.

rjyxq1k.png

ft7rplb.png

Wiecie co wstyd sie przyznac... ale ja sie wcale nie cieszylam z blizniat :( a teraz jak moglam je stracic to przerazaniem. Kocham juz te moje dwie bakterie male.

Właśnie to samo czułam i ja najpierw z maluszkiem, że jak to, że nie mogę, już jakoś życie sobie poukładałam, a teraz jak sobie pomyślę, że miałabym nie być to jest mi strasznie smutno....chyba jesteśmy do tego stworzone...ale u Ciebie to te szok, że bliźniaki, ja tez bym miała szok i bym się popłakała chyba z bezradności :D

Dzień dobry.

Kciukam za wizytujące :)

Śniło mi się dzisiaj, że urodziłam - nie wiem czy córkę czy syna, nie wiem czy przez cc czy vbac, byłam w domu i zbierałam rzeczy by pojechac po dziecko do szpitala. Głupi ten sen był strasznie

74703e3ksg0ul1uj.png

Właśnie to samo czułam i ja najpierw z maluszkiem, że jak to, że nie mogę, już jakoś życie sobie poukładałam, a teraz jak sobie pomyślę, że miałabym nie być to jest mi strasznie smutno....chyba jesteśmy do tego stworzone...ale u Ciebie to te szok, że bliźniaki, ja tez bym miała szok i bym się popłakała chyba z bezradności :D
Plakalam pare dni, moj maz smieje sie teraz, ze zawal mial jak sie dowiedzial.

Witajcie

Suelen bardzo się cieszę. Lez, dużo odpoczywaj i przede wszystkim myśl pozytywnie i swoich szkrabach. Wszystko będzie dobrze.

To kto dzisiaj wizytuje? Trzymam kciuki, oby każda z Was zobaczyła pięknie bijące serduszko dzidziusia na USG, jak ja wczoraj :)

Ja druga wizytę będę miała w piątek i mam nadzieję, że zobaczę bijące serduszko. Na pierwszej byłam w 5 tyg i dzidziusia jeszcze nie było. Martwię się, oby wszystko było dobrze.

Ja o 11.20. Ciekawa jestem strasznie :)
Mam zaparcie i chcialabym sie jakos oczyscic przed usg...

Powodzenia wszystkim wizytujacym a i gratki juz poerwszej ktora z samego ranca widziala juz serduszko!! Super.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Do góry