reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny juz po. Dziekuje wam za wsparcie. Bez was bym oszalala.

Najpierw badanie, Pani ginekolog mowi, ze duze to krwawienie i wydzielina. Mine miala powazna. No to usg. Sprawdza sprawdza i mowi 1 czlowiek zywu, szuka dalej i 2 czlowiek takze zywy. Wszystko z dziecmi ok, serducha bija. Mam sporego krwiaka stad to plamienie. Dzis na noc kazala wziac 4 duphastony i od jutra normalnie 3x1. Mam lezec lezec i jeszcze raz lezec.

Super cieszę się bardzo, leżakuj [emoji16]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To żaden wstyd podejrzewam że gdybym ja dowiedziała się że jestem w ciąży bliźniaczej z początku na pewno bym się zalamala. Człowiek musi się oswoić to normalne. Moja szwagierka ma bliźniaki i na początku ryczala a teraz super sobie radzi i naprawdę fajne rodzeństwo, wyjątkowe.

Suelen super ze dwa małe człowieki mają się dobrze [emoji3] teraz stosuj się do zaleceń i bliźniaki będą rosły aż miło [emoji7]

7v8rikgnfeynrbw6.png

Najpierw badanie, Pani ginekolog mowi, ze duze to krwawienie i wydzielina. Mine miala powazna. No to usg. Sprawdza sprawdza i mowi 1 czlowiek zywu, szuka dalej i 2 czlowiek takze zywy. Wszystko z dziecmi ok, serducha bija. Mam sporego krwiaka stad to plamienie. Dzis na noc kazala wziac 4 duphastony i od jutra normalnie 3x1. Mam lezec lezec i jeszcze raz lezec.

Super że z dziećmi w porządku. A nie wiesz czy ten krwiak duży? Może Cię jeszcze straszyć plamieniami? Co do radości.. wiem chyba co czujesz bo miałabym to samo. Dwójka to dwójka. Kuzynka ma 4letnie bliźniaczki i nie chce Cię straszyć Ale na początku była masakra. Miała chwilę ze musiała wychodzić do drugiego pokoju się uspokoić i dopiero wracała. Jak tylko jedna zaczynała płakać tak zaraz druga. Ale ogarnęła w końcu nawet karmienie dwóch na raz :) no i teraz jej mega zazdroszczę bo dziewczynki są przekochane i świetnie sie razem rozwijają. Moja Nikola jest od nich tylko pół roku młodsza a różnice widać kolosalną jak się chowa sama a one we dwie na jednym etapie. A za sobą wskoczyły by w ogień już nawet w tym wieku a co będzie później :) także nie martw się na zapas, nie jedna mama dała radę to i Ty dasz :)

Oby już wszystko było dobrze... Jesteś silna...Lez i odpoczywaj kobietko a Twoje dzieciątka niech rosna zdrowo...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Krwiak ma 15mm, podobno spory do tak mlodej ciazy. Ale my sie nie damy.

Moze jakbym za pierwszym razem miala blizniaki to ok, dwojka od razu. Tylko ja juz mam synka i trojka dzieci mnie przerazala. Naprawde przeplakalam duzo, a dzisiejsza sytuacja po prostu dala mi brzydka mowiac w pysk.

Dzis w pracy przekazalam wszystko, na szczescie ksiegowosc mozna ladnie przekazac.

reklama
Madziarra nie ma co straszyć. Ja przy jednym dziecku miałam takie chwile, że zostawiałam ja i wychodziłam do drugiego pokoju się uspokoić ;)

Suelen tyle szczęścia na raz :) wyobraź.sobie tylko jak.na starość cała rodzina się zjedzie :D ilu was będzie przy wigilijnym stole :p

Pojadę na badanie
jak będą jakieś kiepskie wyniki to zrobię jeszcze raz za tydzień.

Do góry