Mi brzuch podchodzi pod biust tylko jak siedzę i popieram go nogami i troche sie przygarbie. Położna byla jedna z pierwszych które to zauważaly więc opadł no opadł ale już sporo czasu i cisza więc bez stresuMi ktos kiedys powiedzial o metodzie dloni ze jal poloze dlon pod biustem i zachodzi na brzuch to spoko brzuch wysoko. Ale jak polozy sie na plasko to buc moze lada dzien ile w tym prawdy...
Ja nie uwazam zeby byl nisko ale te twardnienia mnie ciesza bo to znaczy ze sobie cwiczy macica
reklama
efta22
Fanka BB :)
A ja mam nisko brzuch całą ciążę w 7 miesiącu zaczęło się to bardziej odznaczać a ostatnio mama się mnie pytała(jak już zrzuciłam wszystkie maskujące fatałaszki) czy czasami mi brzuch nie opadł a ja mówię ,że nie bo jest tak od zawsze.Tak mi maluszek nisko siedzi chociaż jeszcze nie jest w kanale
Arya88
Dziewczyny chyba mnie jakiś grzybek przyatakował.. Przy tym pessarze dostawłam globolki które miałam raz w tygodniu stosować bo przy nim łatwo o wszelkie infekcje. Stosowałam 2 miesiace nic się nie działo i dziś jak zobaczyłam że mi sie skończyły jakoś podejrzane upławy mam nie swędzi nie szczypie ale te upławy tak mi wyglądają na grzyba dziadoskiego.. Niektóre z was maja z tym problem nie? Mogę coś bez recepty kupić? Wizyta w środę i nie chce mi się jechać wcześniej 30 km mam do lekarza...
Probiotyk możesz śmiało
melomanka
Mam wrazenie, ze jeszcze tyle rzeczy do ogarniecia, a ja opadam z sil ostatnio. Mała dziś w brzuchu szaleje, nawala w pecherz i pachwine. Zaraz poczytam co u Was, bo dzis wieczorem laba i lenistwo [emoji1]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
melomanka
Trzymam kciuki! [emoji6]Nawet nie wiesz jak by mi się mażyła taka akcja, najlepiej jeszcze dzisiaj [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 167877
Gość
Laski jestem po usg . Masakra !!!!
Wszystko z malym super. W sumie to nie z takim malym . Dzis jest 35.4tydz a moj mezczyzna wazy 3kg. Az drugi raz.mierzylismy i wyszlo 2900g.
Pierwszy synek w tym samym czasie wazyl 2600. Urodzil sie 3600. Lekarz mowil ze jak donosze to bobas do 4kg [emoji33][emoji33][emoji33]
Wszystko z malym super. W sumie to nie z takim malym . Dzis jest 35.4tydz a moj mezczyzna wazy 3kg. Az drugi raz.mierzylismy i wyszlo 2900g.
Pierwszy synek w tym samym czasie wazyl 2600. Urodzil sie 3600. Lekarz mowil ze jak donosze to bobas do 4kg [emoji33][emoji33][emoji33]
melomanka
To ponoc czasem sie zmienia w ciagu dnia. Nic nie zapowiada porodu, a tu nagle... [emoji6] [emoji6] [emoji6]Cześć dziewczyny [emoji16] Kurcze od wczorajszej wizyty bolał mnie brzuszek. A od jakiś 2h doszły skurcze ( właściwie to jeden wielki skurcz) i bóle z kręgosłupa. Kurde nwm o co chodzi. wczoraj jeszcze na wizycie mówił że tan tydzień na luzie w dwupaku wytzymam bo nic się nie dzieje więcej niż było
Zając Czerwcowy
I co naturalnie dasz rade czy cc? Mow mow bo moja tez moze byc duza.Laski jestem po usg . Masakra !!!!
Aleksandrax
Słuszny facetLaski jestem po usg . Masakra !!!!
Ale mnie wkurzyla baba w przychodni, siedzę prawie godzinę w kolejce w 9 miesiącu bo opóźnienie a ta się próbuje bezczelnie przede mnie wepchnąć kłamiąc na którą jest godzine. Jakbym nie wiedziała na jakie godziny wchodzili ludzie przede mną, nie udało jej się ale ciśnienie mi podniosła.
reklama
Bellax123!
Madzien to chyba nawet dobrze bo ty chyba chciałaś sobie cc załatwić wcześniej? Jak taki klocuszek się zapowiada to może będziesz mogła [emoji1]Laski jestem po usg . Masakra !!!!