reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A moja córka : ten rysunek jest dla MAŁEJ GRUBEJ KOBIETKI- dla ciebie mamo ... [emoji23]

3jgxskjox8hy3b2y.png
Moja dzis do mnie..
-Mamuś ten braciszek to chyba juz duzy jest..
-Jest coreczko coraz wiekszy, rosnie kazdego dnia tak jak Wy..
-eee on szybciej chyba bo jestes mamo taka megasna[emoji23] o i chyba kuka przez pępek bo Ci wyskakuje[emoji23]

reklama
Melduje co u nas :)

Czesc :)

Ciecie planuja na przyszly tydzien, po usg lekarz mowi, ze dajmy szanse, aby sie troche utuczyly maluchy bo za malo waza na usg [emoji53]
Jutro dopler i ogledziny opuchnietej prawej nogi, ktora mam przez nadcisnienie wielkosci swinskiej raciczki. Skurcze sie rysuja i dlatego szew sciagna w piatek bo jeszcze maja siedziec, a zeby nie uciekly ;)

Ogolnie mam dola, ze musze lezec w szpitalu :(

A co to znaczy za mala waga ,ile maja cudenka?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi bratanica powiedziała, że jestem taka gruba, bo pewnie zjadłam wszystkie ciastka ;) ogólnie wie, że jestem w ciąży, ale specjalnie mi tak dopiekła, a nie ma jeszcze 5 lat!
Ja wczoraj siedzialam w parku na lawce a obok siedziala mama z corka tak okolo 5 lat. I dziewczynka teatralnym szeptem ,,mamooooo ta Pani ma taki duzy brzuch chyba urodzi dzidziusia albo sie najadla kinderków" [emoji23]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Suelen juz duzo Ci nie zostalo wiem ze tesknisz za synkiem i ze w domu zawsze lepiej ale juz nie daleko [emoji4]

f2w3rjjg28c3of9g.png

reklama
Podobno miedzy 2.2-2.3kg i lekarz chce dobic do 2.5kg, aby spokojnie wyjsc po porodzie.

Szczerze to ja do konca nie ufam tym wagom z usg, ale to ordynator to wie co robi.

Skoro chce mieć pewność że dziewczynki beda na tyle duże żeby was później nie trzymać niepotrzebnie to miło z jego strony i lepiej będzie dla Ciebie tak niż później wracacie bez dziewczynek albo siedzenie z nimi dłuższy czas w szpitalu.. Na pewno szybko nadrobia! :)

Do góry