reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Cześć Bellax, fajnie że dołączyłaś, zastanawia mnie jak to możliwe z tym momentem zapłodnienia czy rzczywiście każdy płód tak samo się rozwija i lekarze są w stanie ustalić na podstawie usg wiek płodu, czyli datę zapłodnienia, która tak jak w Twoim przypadku jest az o tydzień późniejsza od daty zbliżenia.
Wg metod planowania płci powinna Ci wyjść dziewczynka, bo tylko żeńskie plemniki tak długo potrafią przetrwać, męskie to tylko 24h :) zobaczymy czy się sprawdzi :)
Wiem, że powinna być dziewczynka i bardzo mnie to cieszy :)
Byłam 6.10 i był tylko pęcherzyk wyglądał na 5 tydzień a powinien być 6 według OM, a teraz w czwartek był 6t6d czyli 7 tydzień. To znaczy, że bobo nie jest chore tylko owulacja nastąpiła później. Lekarz od początku uważał, że tak się stało ze względu na moje dość długie bo 30-33 dniowe cykle i zmianę klimatu - pojechałam wtedy na wycieczkę do Włoch :)

reklama
Bylam na usg..pecherzyk urosl ale dzidzi brak[emoji58] martwie sie..chyba juz powinno cos byc[emoji53]
1477323205619.jpg
w pt wizyta w szpitalu na usg

Załączniki

• 1477323205619.jpg
    1477323205619.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 276
Młodamama spokojnie. 5 tydzień u Ciebie. Ja byłam w 5 to nawet pęcherzyka nie byli widać, a w 7 serducho waliło.

Witam nowe mamusie, już chyba końcóweczka czerwca....i niedługo zaczną się lipcówki [emoji1]

7v8rikgnfeynrbw6.png

A ja dzisiaj niespodzianka, wizytę miałam mieć w środę a dzwonili żebym przyszła dziś wieczorem albo w przyszłym tygodniu. Wybrałam dzisiaj :) moja gin będzie rodzić i dziś ostatni dzień przyjmuje

Ja też mam na środę umowiona wizytę , ale nie wiem czy dam radę dotrzeć , bo dzieci teraz odbierają coraz pózniej i ja coraz później kończe. Ech już tak się wkurzam tą pracą , że chyba nie wytrzmam do lutego. Młodamama zdecydowanie za wczesniej - najlpiej w 8 tyg jest iść na wizytę. Po co się schizować .
Mi mdłości przeszyly dopiero o 13. Ciekawe co będzie jutro .. [emoji37]

reklama
U mnie serduszko biło 6 tydzień 2 dzień byłam tydzień wcześniej to pęcherzach był mniejszy niż twój na tym etapie tak jak piszą dziewczyny każdy dzień to kolosalna zmiana spokojnie, ciąża to nauka cierpliwości

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Do góry