reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Taa sle jeszcze jak 10 cm to luz gorzej jak juz z dzieciakiem na rekach [emoji23][emoji23]
Mama dzwoniła do mnie wczoraj tak koło 16 i się pyta jak tam. No to jej mówię że tak jak ostatnio ale lżej to jeszcze poczekam na rozwój sytuacji żeby nie jechać nie potrzebnie. A ona do mnie. " Jagódka ja cie bardzo proszę żebyś ty ojcu w aucie nie zaczęła rodzić i nie wpadła do szpitala z główką miedzy nogami bo tata może tego nerwowo nie wytrzymać "[emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Mama dzwoniła do mnie wczoraj tak koło 16 i się pyta jak tam. No to jej mówię że tak jak ostatnio ale lżej to jeszcze poczekam na rozwój sytuacji żeby nie jechać nie potrzebnie. A ona do mnie. " Jagódka ja cie bardzo proszę żebyś ty ojcu w aucie nie zaczęła rodzić i nie wpadła do szpitala z główką miedzy nogami bo tata może tego nerwowo nie wytrzymać "[emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] mama mistrz :) no no Ty tam Ojcu porodowki z ssmochodu nie zrob ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

w57vyx8dubspq12k.png
Haha no tak [emoji23] moj chyba tez by nie wytrzymal

Oj dziewczyny, ale was nadrobić to się nie da... Jak już mam chwilę by doczytać te 2 strony co mi zostały sprzed karmienia... To już znowu 15...
Zaczyna się tu dziać jeszcze z tydzień i codziennie jedna na porodówce będzie...
Jak tam u ciebie Anulka? Coś się ruszyło przez noc? Powodzenia.

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

Dzień dobry [emoji4]Uroczyście oświadczam ze o godz 4.40 z wielkim krzykiem świat powitała [emoji8] przypomina male cudeńko bo ma tylko 49 cm i 2530 g[emoji6] dziękuję za wsparcie [emoji9] odezwę sie później [emoji4]

16udskjopmtfyunf.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry