reklama
Malinowa123
Fanka BB :)
Ja zaraz po tym napisalam dla meza ze poczulam to i temu wiem dokladnie kiedy to bylo [emoji16]O kurcze ja tak aż do dnia to nie pamietam ale też to tak około 16 tydzień był...[emoji16] to tym bardziej czekam na wieści od Ciebie [emoji6]
Bellax123!
Ja pamiętam że z tydzień zastanawiałam się czy to już to i każdy się pukał w głowę że zawczesnie (pierworodka a t skończony 16), a w sylwestra jak się położyłam to już byłam pewna bo takie mały urządził sobie pływanko że nie sposób było pomylić-a to już był skończony 17Ja zaraz po tym napisalam dla meza ze poczulam to i temu wiem dokladnie kiedy to bylo [emoji16]
Malinowa123
Ania juz pewnie rodzi na dobre bo dawno sie nie odzywala [emoji6] a ja dalej z bolami.. próbuje troche chodzic i zaraz wybieram sie do wanny jak nie przejdzie to lece do szpitalaHej z rana.
Anula jak tam?
Malinowa dalej bóle?
U mnie spokój narazie ale cholera wie co się będzie działo.
Bellax123!
jedz najwyżej cie odeślą Ale przynajmniej już będziesz wiedziała jak ma nie boleć [emoji41]Ania juz pewnie rodzi na dobre bo dawno sie nie odzywala [emoji6] a ja dalej z bolami.. próbuje troche chodzic i zaraz wybieram sie do wanny jak nie przejdzie to lece do szpitala
Malinowa123
Hah dokladnie sa i dobre strony :-)
Malinowa123
Zastanawiaja mnie jeszcze te bole ud... ktoras z was tak miala?
Bellax123!
mnie napierd... tylko z krzyża jak bym miała okres zaraz dostać- taki okres życia, więc ból promieniował na nogi tak mniej więcej do wysokości kolan [emoji23]Zastanawiaja mnie jeszcze te bole ud... ktoras z was tak miala?
Takich bóli brzucha podczas skurczy nie miałam i to mnie zmylilo. Bo czułam jak brzuch się bardzo napina, ale nie to mnie bolało tylko plecy. Więc żeby nie było tak jak Emkaa pisała- nas te plecy mylą wpadamy na porodówke z 10 cm i chu... po znieczuleniu bo za późno [emoji23]
reklama
Malinowa123
Taa sle jeszcze jak 10 cm to luz gorzej jak juz z dzieciakiem na rekach [emoji23][emoji23]mnie napierd... tylko z krzyża jak bym miała okres zaraz dostać- taki okres życia, więc ból promieniował na nogi tak mniej więcej do wysokości kolan [emoji23]
Takich bóli brzucha podczas skurczy nie miałam i to mnie zmylilo. Bo czułam jak brzuch się bardzo napina, ale nie to mnie bolało tylko plecy. Więc żeby nie było tak jak Emkaa pisała- nas te plecy mylą wpadamy na porodówke z 10 cm i chu... po znieczuleniu bo za późno [emoji23]