reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

O kurcze ja tak aż do dnia to nie pamietam ale też to tak około 16 tydzień był...[emoji16] to tym bardziej czekam na wieści od Ciebie [emoji6]

f2w3rjjgql7mnsx1.png

reklama
Hej z rana.
Anula jak tam?
Malinowa dalej bóle?

U mnie spokój narazie ale cholera wie co się będzie działo.:)

Ja zaraz po tym napisalam dla meza ze poczulam to i temu wiem dokladnie kiedy to bylo [emoji16]
Ja pamiętam że z tydzień zastanawiałam się czy to już to i każdy się pukał w głowę że zawczesnie (pierworodka a t skończony 16), a w sylwestra jak się położyłam to już byłam pewna bo takie mały urządził sobie pływanko że nie sposób było pomylić-a to już był skończony 17

w57vyx8dubspq12k.png

Hej z rana.
Anula jak tam?
Malinowa dalej bóle?

U mnie spokój narazie ale cholera wie co się będzie działo.:)
Ania juz pewnie rodzi na dobre bo dawno sie nie odzywala [emoji6] a ja dalej z bolami.. próbuje troche chodzic i zaraz wybieram sie do wanny jak nie przejdzie to lece do szpitala

Zastanawiaja mnie jeszcze te bole ud... ktoras z was tak miala?
mnie napierd... tylko z krzyża jak bym miała okres zaraz dostać- taki okres życia, więc ból promieniował na nogi tak mniej więcej do wysokości kolan [emoji23]
Takich bóli brzucha podczas skurczy nie miałam i to mnie zmylilo. Bo czułam jak brzuch się bardzo napina, ale nie to mnie bolało tylko plecy. Więc żeby nie było tak jak Emkaa pisała- nas te plecy mylą wpadamy na porodówke z 10 cm i chu... po znieczuleniu bo za późno [emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
mnie napierd... tylko z krzyża jak bym miała okres zaraz dostać- taki okres życia, więc ból promieniował na nogi tak mniej więcej do wysokości kolan [emoji23]
Takich bóli brzucha podczas skurczy nie miałam i to mnie zmylilo. Bo czułam jak brzuch się bardzo napina, ale nie to mnie bolało tylko plecy. Więc żeby nie było tak jak Emkaa pisała- nas te plecy mylą wpadamy na porodówke z 10 cm i chu... po znieczuleniu bo za późno [emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png
Taa sle jeszcze jak 10 cm to luz gorzej jak juz z dzieciakiem na rekach [emoji23][emoji23]

Do góry