Malinowa123
Fanka BB :)
Raz 20 minut raz 10 potem 15.. mowie no nie sa regularne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej ej ja tez zamierzam- jak maz przyjdzie rano- on z dzidziutem a ja myc glowe, suszyc i wyprostowac [emoji12] u mnie to nie ma nic gorszego niz nie umyta glowa i nie ulozony wlos- mam ich 5 na krzyz [emoji23] [emoji23] [emoji23] w dupie mam obchod, mam sie dobrze czuc taaaa a pozniej bede lezala ledwo zywa [emoji23] [emoji23] [emoji23]
No ja tu umre z Wami tyle emocji wszystkie juz porodzicie a ja sie ostaneZając jak masz termin na koniec czerwca to Ty biedaczko nie raz a tyle ile dziewczyn na forum będziesz rodzić chociaż wiem jak sama przeżywałam porody czerwcowych
Ja to chyba wsadze zelki...No i ja już nie śpię [emoji16] ale przynajmniej nocka jako tako przespana.
Ja jakieś landrynki muszę jeszcze do walizki wsadzić.
Ooo Anulka widzę że się chyba rozkręciło [emoji3] to trzymam jeszcze mocniej kciukasy [emoji8]
Do szpitala mam 3 minuty samochodem... jezeli bym pojechala rano to na ktg sprawdzic co jest. Na porod naturalny jestem nastawiona i raczej nie jestem bardzo podatna na bol... fakt sa silniejsze od tych wieczornych tylko sie zastanawiam czy tak ma byc bo tak silnych jeszcze nie mialam a mecze sie z nimi juz od 2,5 tygodnia. Tylko te juz sa tak uporczywe ze pomyślałam zeby je sprawdzic czy jest ok