reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
da sie [emoji1] patrz na mnie i akcje w 32tc [emoji23][emoji23][emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png
teraz to juz wg mnie wystraszylas! haha :D:D

dziewczyny do mnie to dopiero dochodzi, ze tak naprawde to juz za chwile, az sie zaczynam stresowac :(
co ja mam powiedzieć? siedze sobie na Krześle i jest ok. jak tylko się kładę znów czuje narastające skurcze i bóle jak na okres... who know. Poczekam najwyżej w nocy pojedziemy się rodzić [emoji1][emoji1][emoji1]

w57vyx8dubspq12k.png

co ja mam powiedzieć? siedze sobie na Krześle i jest ok. jak tylko się kładę znów czuje narastające skurcze i bóle jak na okres... who know. Poczekam najwyżej w nocy pojedziemy się rodzić [emoji1][emoji1][emoji1]

w57vyx8dubspq12k.png
jeszcze zbada cie lekarz za chwile tak? pisz co powie :D jestem z toba w tym stresie ;)

Przypominało mi się jak płacze bobas [emoji16]

Skurcze to twardy brzuch plus ból , której trwa przez chwilę i pojawia się regularnie. Może to też być regularny ból pleców i twardy brzuch. Warto na to zwrócić uwagę , bo słyszam że dziewczyny olewają ból placów i 10cm wpadają na ip.

3jgxskjox8hy3b2y.png

Dziewczyny a pytanie takie jaki macie stosunek do porodu od poczucia pierwszego ruchu dziecka? W sensie czy myslicie ze to prawda ze od poczucia 1 ruchu pierworodka urodzi w ciagu 20-22 tygodnia po poczuciu ruchu a wielorodka po 22-24 tygoniach?
Nwm ale chyba glupota...bo w pierwszej poczulam po 21 tyg a teraz w 17 a to jednak duza roznica

reklama
Do góry