U
użytkownik 16
Gość
Dla mnie to wszystko narazie to czarna magia dlatego pytam[emoji15]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie to wszystko narazie to czarna magia dlatego pytam[emoji15]
O rany [emoji44] Ciacho trzymaj się [emoji8]BĘDZIE dobrze To juz skończone 34 tygodni [emoji4] Daj znac Kochana, czekamy na wieczorne dobre wiadomości o Maluszku [emoji182][emoji182][emoji182]Z ostatniej chwili mam zostać na czczo do wieczora czekają na decyzję profesora i najprawdopodobniej rozwiążą ciążę dzisiaj wieczorem
Jeśli chodzi o witaminy, ja biorę Femibion Natal 2 plus, to mam je brać cały czas, łącznie z karmieniem ;-)To super!Mamy dzieci w identycznym wieku bo u mnie tez dzisiaj 35+1 Ja sie właśnie zastanawiałam do kiedy sie bierze suplementy...?
3mamy [emoji9]O 18 idę na porodówkę będą robić CC trzymajcie kciuki laski będą potrzebne
Ciacho trzymam kciuki!!!!!! Wszystko będzie dobrze :*Z ostatniej chwili mam zostać na czczo do wieczora czekają na decyzję profesora i najprawdopodobniej rozwiążą ciążę dzisiaj wieczorem