reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja też już po Mały 2100 z hakiem waży przepływy ok oczywiście się nie pokazał bo się przytulil do łożyska i uwaga uwaga szyjka się skrócila ma 2.75 a ostatnio było 4 więc lekarz mówi że zanosi się na wcześniejszy poród i że jak już stuknie 34 tygodnie to mogę być spokojnieksza więc uff [emoji4] a i dał mi skierowanie na badanie hba1c miała któraś coś takiego?

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
Cześć dziewczyny :)
właśnie się zarejestrowałam na forum, chociaż czytam już jakiś czas :) Jestem w 36 tygodniu i termin mam na 10 czerwca. Od 2 tygodni boli mnie podbrzusze tak jak na okres, stawianie się brzuszka, kłucia w podbrzuszu i ból krocza jest na porządku dziennym :frown: już nie mogę się doczekać aż w końcu poznam moją małą Gabi :-) :) pytanie do was: czy to jest normalne że w tak zaawansowanej ciąży lekarz nie sprawdza czy szyjka się skraca i nie ma rozwarcia?

ja dziś miałam wizytę ale tylko na posiew w kierunku paciorkowców i ktg :tak: mój gin stwierdził ze wyniki mam książkowe :)

Natalia super waga maluszka :) oj jak ja bym chciała też urodzić wcześniej niż w 40 tygodniu,ale gin mi nie sprawdzał stanu szyjki ostatnio więc nie wiem co w trawie piszczy. Oby na następnej wizycie okazało się ,że wszystko idzie w dobrym kierunku

Malinowa po 30tc nie miałam zmierzonej ani razu, tylko badanie palpacyjne. Może jakby w badaniu coś się z nią działo to by dopiero sprawdzali, nie wiem.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

trochę mnie to zmartwiło bo miałam dość bolące skurcze 2 tygodnie temu trwające ok 30-35s. było ich 5 ale położyłam się i przeszły... mimo wszystko mój mąż już myślał że będę rodzić hehe :-D:-D

Ja też wizyta dopiero za tydzień a dokładnie 18 dzisiaj się zajechałam, nakleiłam pierogów jak głupia i chyba ogólnie schudłam ostatnio pół kg to się moja gin ucieszy, brzuch jak leżę to mega mały, śmieszny bonz synami był ogromny, ciągle latam siku, tęsknię za pogodą bo bym sukienkę założyła i poczuła się bardziej kobietą

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam 113, bylo nawet 115 cm ale juz sie brzuch bardzo opuscil wiec albo dlatego albo dzidzia inaczej sie ułożyła;) jestem 35 +2 dni

reklama
U mnie od połówkowego nie sprawdzał długości szyjki a i wtedy pierwszy raz ale mam nadzieję że w czwartek chociaż na fotelu zbada i też się czegoś dowiem.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry