reklama
Arya88
Fanka BB :)
Sasankaa
Bo mojemu jak wychodzi to też w tym miejscu ,jest lekko spuchnięte ,sa grudki czy tam pryszczyki małe i sucha skóra.
mlodamama21
Monya81
Czy kolczyki są srebrne lub złote?
Ja mam uczulenie na metal. Trochę inne krostki, ale jak na moje oko jest to wina kolczyka.
*Vanilia*
Moderatorka
Dzień dobry dziewczynki.
My dopiero wstałyśmy. Moja starsza kaszle znowu jak stary dziad oby nie zeszło na oskrzela, ech myślałam że sezon chorobowy się skończył a tu pogoda taka wstrętna że chyba jeszcze łatwiej złapać bakcyla niż zimą
Wyprałam wczoraj wyposażenie wózka, pokrowiec na materac i to by były ostatnie takie duże rzeczy które miałam zrobić...teraz przyszedł czas na relaksik
My dopiero wstałyśmy. Moja starsza kaszle znowu jak stary dziad oby nie zeszło na oskrzela, ech myślałam że sezon chorobowy się skończył a tu pogoda taka wstrętna że chyba jeszcze łatwiej złapać bakcyla niż zimą
Wyprałam wczoraj wyposażenie wózka, pokrowiec na materac i to by były ostatnie takie duże rzeczy które miałam zrobić...teraz przyszedł czas na relaksik
Zając Czerwcowy
Eee to u mnie rano - co prawda wybralam lodla prawie na koncu swiata z bylo pusto nie liczac paru emerytow wybierajacych pol godziny marchewke wszystko tak ladnie poukladaneJa byłam dzisiaj i nie ma nic gorszego jak iść tam rano. Oczywiście najwięcej emerytów jakby nie mieli czasu przyjść później. Znowu pogoda do bani mam już dość chmur i deszczu. Chyba to lato będzie chłodne jednak.
A u nas piekne slonce az chce sie zyc
mlodamama21
reklama
Zając Czerwcowy
Siedzenie w domu mozna polubic chyba