reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja chciałabym dzis mojego męża pochwalić. Skręcił i zamontował w niej półki. Posprzątał całą piwnicę, skosił trawę, powyrywał chwasty.
Plan półroczny zrobiony w jeden dzień [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]

Bohater w waszym domu [emoji122][emoji122][emoji122]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej dziewczyny!
Dluuugo mnie nie było i pewnie mnie nie pamiętacie:) Weszłam wczoraj sprawdzić czy już się któraś rozpakowała i z tego co zauważyłam to Heda- gratuluję:* Cofnelam się tylko kilkanaście stron bo nie byla. w stanie więcej;) No ale wciągnęłam się znowu.

U nas po staremu. U mnie na poród się nie zapowiada, jutro zaczynam 36tc. Czuję się lepiej niż w pierwszej ciąży i póki co przytylam mniej- co nie znaczy że mało:)
Mam nadzieje, że uda mi się z Wami być już do porodu! Udanej reszty majówki wszystkim życzę. Dla nas już koniec, mąż jutro wraca do pracy a ja z synkiem znowu zostajemy sami całymi dniami.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem właśnie , że to bez różnicy. Dlatego pojawiają się rozbieżności i wszędzie wpisują inaczej. U mnie wpisali rozpoczęte i ja tak liczę.

3jgxskjox8hy3b2y.png

hej dziewczyny!
Dluuugo mnie nie było i pewnie mnie nie pamiętacie:) Weszłam wczoraj sprawdzić czy już się któraś rozpakowała i z tego co zauważyłam to Heda- gratuluję:* Cofnelam się tylko kilkanaście stron bo nie byla. w stanie więcej;) No ale wciągnęłam się znowu.

U nas po staremu. U mnie na poród się nie zapowiada, jutro zaczynam 36tc. Czuję się lepiej niż w pierwszej ciąży i póki co przytylam mniej- co nie znaczy że mało:)
Mam nadzieje, że uda mi się z Wami być już do porodu! Udanej reszty majówki wszystkim życzę. Dla nas już koniec, mąż jutro wraca do pracy a ja z synkiem znowu zostajemy sami całymi dniami.

Karina mieszkasz w Niemczech? Jeśli nie pomyliłam to właśnie myślałam ostatnio o Tobie[emoji3] ja też miałam przerwę w udzielaniu się ale dziewczyny nawijają codziennie i tematów tyle się przewija!

p19ucsqv6rf79f3c.png

Dziewczyny jak mi dzis stopy spuchly i chyba nogi wyzej tez :( cisnienie mam idealne. Ja naprawde usiade i zaczne plakac. Wiem, ze juz blisko i dam rade.
Jeszcze ta rana po starym cc boli okrutnie [emoji22][emoji22]

Karina fajnie, ze sie odezwalas :)

Dziewczyny jak mi dzis stopy spuchly i chyba nogi wyzej tez :( cisnienie mam idealne. Ja naprawde usiade i zaczne plakac. Wiem, ze juz blisko i dam rade.

Współczuje . Już niedługo [emoji9]

3jgxskjox8hy3b2y.png

Przybij [emoji113]... moje nogi Też jak balony. Nie mogłam butów założyć.
Jakiś pomysł dziewczyny na zatrzymującą się wodę?

w57vyx8dubspq12k.png

Aleinadd tak! O popatrz, to jednak ktoś mnie kojarzy:) ja nie nadążałam z czytaniem i wypadłam z obiegu;)

Suelen bardzo współczuję. Ja codziennie oglądam dokładnie stopy bo w pierwszej ciąży spuchłam niemiłosiernie. Nie da się opisac, najgorsze wspomnienie. Mam nadzieje, że teraz mnie nie dopadnie. Herbata z pokrzywy trochę pomaga ale przy konkretnej opuchliznie to i tak pikus.
Ja na sam koniec dostałam jakieś tabletki, ale to było po terminie i wieczorem zaczęłam rodzic. Pamiętam że tylko to mi zaczęło pomagac.
Bella a butów to ja nie mogłam założyć jeszcze z pół roku po porodzie;))

reklama
Do góry