reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Muszę się pochwalić bo aż mi ulzylo powtórzylam dzisiaj badania moczu w związku z tymi ketonami które były poprzednim razem i pozbylam się ich [emoji4] uff mam nadzieję że już tak zostanie.
I mam pytanie, mam wrażenie że przez noc moja macica jeszcze bardziej się podniosła od rana mam lekkie mdłości a i zjeść potrzebuje mniej żeby czuć pełny żołądek ma któraś tak?

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
Mi strasznie uciska na żebra i żołądek siedzieć nie mogę, stać to w ogóle a jak leżę to tylko na boku bo oddychać nie mogę a wtedy biodro mnie boli, obrócić się ciężko, muszę czekać chwilkę bo dzidzia też zmienia położenie i boli. Tak to wygląda hehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi strasznie uciska na żebra i żołądek siedzieć nie mogę, stać to w ogóle a jak leżę to tylko na boku bo oddychać nie mogę a wtedy biodro mnie boli, obrócić się ciężko, muszę czekać chwilkę bo dzidzia też zmienia położenie i boli. Tak to wygląda hehe

O to u mnie identyczne tylko jak leżę na boku to dochodzi jeszcze ból nerki

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Muszę się pochwalić bo aż mi ulzylo powtórzylam dzisiaj badania moczu w związku z tymi ketonami które były poprzednim razem i pozbylam się ich [emoji4] uff mam nadzieję że już tak zostanie.
I mam pytanie, mam wrażenie że przez noc moja macica jeszcze bardziej się podniosła od rana mam lekkie mdłości a i zjeść potrzebuje mniej żeby czuć pełny żołądek ma któraś tak?

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Dzidzia rośnie to i macica wyżej i uciska.
U mnie też zależy od wypróżnień - jak mam kilka dni zastoju to brzuch wielki i wysoko, po wizycie w wc jest poprawa ;)

74703e3kkwoaumma.png

Czekaj smakuje się i możemy jechać ;)
Mojego męża dwie ciocie tam pracują i słyszałam że odkąd ordynator przyjmuje prywatnie w Gdańsku pacjentki przyjeżdżają rodzić do Kartuz i też ciężko o miejsce. Moja sąsiadka wczoraj tam urodziła drugi raz po terminie i ten balonik jej wkladali, męczyła się długo i nie wiem czy po terminie chciałbym tam leżeć.

No właśnie też słyszałam o tych babkach z Gdańska. Ale ja wiem,że jak już mnie weżmie to jak zajadę tak zostanę- nie dam się wykurzyć choćby nie wiem co.No bo Kościerzyna nie bardzo jakoś opinie, Lębork dwa razy odpada, a do 3miasta nie dam się wywieżć. Uparta baba jestem :)

No właśnie też słyszałam o tych babkach z Gdańska. Ale ja wiem,że jak już mnie weżmie to jak zajadę tak zostanę- nie dam się wykurzyć choćby nie wiem co.No bo Kościerzyna nie bardzo jakoś opinie, Lębork dwa razy odpada, a do 3miasta nie dam się wywieżć. Uparta baba jestem :)
No kartuzy w ogóle po remoncie i odwiedzający mogą wchodzić na salę a u mnie tydzień w szpitalu to norma. Nie wiem mętlik mam w głowie. Z pierwszym leżałam na Kopernika z Małą na Zaspie to może teraz tam, w sumie mam najbliżej, to jest duży plus.

Ale mnie wnerwia ten słownik...

reklama
Dziewczyna opowiadała że jedna rodziła i lekarz przez 3 godziny do niej nie zszedł i dziecko zmarło uduszone pępowina. W ogóle miała jakiś zbiór negatywnych opinii. Ja to z przymrużeniem oka słucham takich opowieści ale rodzić bym już tam nie poszła.

Kurcze nic o tym nie słyszałam [emoji44] muszę podpytać koleżanki ktora tam pracowała. Tylko ze ja mam do szpitala 5 min[emoji6] i boję się jechac gdzies dalej. Ale w razie czego moj mąż bedzie przy mnie to dopilnuje tam porządku [emoji1]

16udskjopmtfyunf.png

Do góry