Arya88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 3 i wcale nie jest super..19 tyg wymiotow a teraz zgaga, cisnienie, szyjka, bole, bezsennosc, nogi bola i pol h w markecie mnie kladzie do lozka na reszte dnia[emoji42]Ja mam dokladnie tak samo.. pierwsza ciaza idealna, mnostwo energii, super samopoczucie do dnia porodu. Pracowalam dlugo, polecialam jeszcze na wczasy ( 7h w samoloci, a reraz 1h w aucie mnie wykancza), i nie moge uwierzyc, ze 2 ciaza mnie tak wykancza... mam wszystkie mozliwe dolegliwosci..
Ale wiele moich kolezanek to potwierdza, ze druga ciaze znosily duzo gorzej. Trzecia za to znowu super
Heduś a Ty z okolic??? To ja tym bardziej przesyłam moc uścisków i duuużo zdrówka bo tak blisko, to mam pewność że dolecą [emoji6][emoji8][emoji182][emoji182][emoji182]Z dnia na dzień jest lepiej, właśnie jadę do szpitala by zawieść poranne porcje mleka szkoda mi zamrażać takiej ilość lepiej niech dzieci zjedzą im to wyjdzie na zdrowie szczególnie teraz na te małe słabe jelita. Trochę te dojazy męczą niby blisko z Gdyni do Gdańska ale to jednak prawie godzina kolejką... Ale damy radę[emoji1]
Dajesz Majka[emoji44] co tam się wydarzyło?Na klinicznej małe leżą? Ja ostatnio nasluchalam się horrorów na temat szpitala w Wejherowie.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam wrażenie, że III trymestr mam lepszy teraz niż w I ciąży, no, ale jeszcze niecałe 2 miesiące także wiem, że może być różnie. Teraz też nie mam czasu na takie narzekanie bo jest starszak i chce czy nie to pewne obowiązki muszę wykonywać i nie ma zmiłuj. Mam też zdrowsze podejście do pewnych spraw, więcej pokory - bardziej dojrzała ta moja ciąża jest teraz niż poprzednia i to mi dużo ułatwia. Wiem też, że to moja ostatnia ciąża i staram się z niej czerpać to co dobre
Nie wlasnie nawet, bardziej gwałtowne. Takie jakby całym ciałem rzucał się w środku, nie tak jak ryba tylko jak jakieś zwierze złapane w siatkę - bardzo mnie to zaniepokoiło, jak jakiś atak czy co. Na pewno powiem o tym lekarzowi jak się powtórzy
Takie trzepotanie jak rybka to zdarza mu się, ale to inaczej jednak
Mi sie saczyly podczas skurczy..mialam takie na 87-100%.. jak opanowali tak wody ustaly..Mlodamama jak aby to.zrobilas kobieto że się wody przestały saczyc?? Dużo czasu minęło aż przestały?? Ile masz teraz AFI?