Gemmina
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leżę na sali przedporodowej...
Wody się sacza, wszystko zależy od wyników jeśli CRP będzie wysokie robią cc na cito, jeśli nie podają sterydy na pluca, najważniejsze te 36 godzin żeby wspomogli małego, a potem ile się da będą trzymać a ja leżec w szpitalu.
Fatalne uczucie odchodzenia tych wod...
Trzymam kciuki !Leżę na sali przedporodowej...
Wody się sacza, wszystko zależy od wyników jeśli CRP będzie wysokie robią cc na cito, jeśli nie podają sterydy na pluca, najważniejsze te 36 godzin żeby wspomogli małego, a potem ile się da będą trzymać a ja leżec w szpitalu.
Fatalne uczucie odchodzenia tych wod...
Kochana mi zawsze położna mówi że mam się nie denerwować nie nakręcić bo to prowokuje akcje więc wiem że ciężko ale Ty się też nie denerwuj! Lekarze na pewno będą robili wszystko żeby się dobrze skończyło!
No właśnie za wcześnie, za wcześnie!!
32.2