reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wyniki są ok, pierwszy sterydy podany. Oby skurczy nie było i będzie dobrze. Jutro rano powtórka wyników i dalszą decyzja, co prawda crp delikatnie podwyższone bo norma do 5 a ja mam 7 ale mam infekcje dróg górnych więc to najprawdopodobniej stad. Każdy dzień na wagę złota, chociaż z tego.co mówią nawet jeśli nic.zlego dziać się nie będzie max podtrzymują dwa tygodnie.
Heda chyba będę za Tobą :-(

reklama
Wyniki są ok, pierwszy sterydy podany. Oby skurczy nie było i będzie dobrze. Jutro rano powtórka wyników i dalszą decyzja, co prawda crp delikatnie podwyższone bo norma do 5 a ja mam 7 ale mam infekcje dróg górnych więc to najprawdopodobniej stad. Każdy dzień na wagę złota, chociaż z tego.co mówią nawet jeśli nic.zlego dziać się nie będzie max podtrzymują dwa tygodnie.
A wody nadal się sacza? Dobrze ze w porę zareagowałaś. Mi jakby teraz zrobili cpr teraz jakbym była w Twojej sytuacji to pewnie od razu by cieli bo mam koleżankę grzybicę[emoji31]
Jak dwa tygodnie potrzymaja to i dzidzia podrosnie. Będzie dobrze[emoji106]

Za 2 tyg. już będzie leciał 35 tydzień to już nie tak mało. Trzymam kciuki by Kubuś posiedział do tego czasu w brzuchu [emoji110]️

74703e3kkwoaumma.png

A ktory Ty masz tydzien i jaka wage ma dzidzius szacowana?

Yyy i ja mam crp 14

Mam pytanie,czy wy tez chrapiecie? Ja nawet nie wiedzialam,ale ostatnio maz w nocy na sofe poszedl spac i ja sie go pytam co sie stalo A on ,ze ja tak glosno chrapie ze nie dalo sie spac [emoji85]tragedia mam nadzieje,ze to przejdzie po porodzie[emoji44]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Mam pytanie,czy wy tez chrapiecie? Ja nawet nie wiedzialam,ale ostatnio maz w nocy na sofe poszedl spac i ja sie go pytam co sie stalo A on ,ze ja tak glosno chrapie ze nie dalo sie spac [emoji85]tragedia mam nadzieje,ze to przejdzie po porodzie[emoji44]

Oj tak! Mam lekko skrzywioną przegrodę nosową i tusza robi swoje i wiedziałam, że chrapię, ale teraz w szpitalu (pewnie przez to suche powietrze) - chrapałam tak, że aż mnie to budziło! [emoji33][emoji85] wstyd mi było normalnie przed koleżanką z sali

74703e3kkwoaumma.png

reklama

Tak :) maz tak mowi, a ostatnio znow zasnelam na rzesach i obudzilo mnie moje chrapanie ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

Do góry