Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
O tak ! Z cofaniem tez tak pare razy mialam. Myslalam, ze przypadek... ale skoro nie tylko ja tak mam ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak ! Z cofaniem tez tak pare razy mialam. Myslalam, ze przypadek... ale skoro nie tylko ja tak mam ...
Trzymajcie sie! Dobrze, ze szyjka trzyma[emoji106] [emoji2]
Jeju jeju, którąś z Was też boli po bokach pod zebrami ? Tu gdzie dno macicy, pi bokach, w pierwszej ciąży tak nie miałam i zastanawiam się czy to dlatego, ze brzuch tak wysoko i może rozstępy tam się szykują...? Ale boli strasznie, Tak jakby skóra się chciała rozerwać, kluje, przeszkadza nie wiem jak to okreslic
Ja też przez różne etapy z córką przechodziłam , nie popadałam w jakieś skrajności,ale był okres że był problem ze spaniem to cisza była jak najbardziej wskazana bo każde sktukniecie czy pukniecie powodowało że Kornelka miala oczy otwarte i usmiechem ,,oznajmiala,, nam że sie już wysłała :/ , nigdy w ciszy niebyla wychowywana i tak też nie byla przyzwyczajana żeby zasypiac. U nas ogolnie był problem ze spaniem ... ktoś pisał ze noworotki cale dnie śpią.... to ja mialam wrażenie że moja jest innym noworotkiem i nie chciała współpracować i spać większość dnia i u nas też drzemki w dzień skończyły.sie bardzo szybko.bo jak miala 1.5 roku to tylko w nocy spała. Od roku zaczely sie problemy z tym żeby poszła spać na drzemkę :/Dokladnie! [emoji6]
Z ta cisza czy halasem, to duzo zalezy od dziecka. Ale jak dziecko bardzo latwo od poczatku sie wybudza, spi po kilka minut, to nic dziwnego, ze rodzice robia wszystko aby zapewnic mu cisze ( bo jednak w jakis sposob sie zaklada, ze to halas wybudza dziecko).
Moj synek jak byl noworodkiem, to spal fajnie, nie uwazalismy specjalnie na halas itp, ale jak byl juz troche starszy i spal po pol godziny i ewidentnie widzialam, ze pewne odglosy go wybudzaja, to naprawde staralam sie zwby bylo jak najciszej.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
W ciazy zazwyczaj stataja sie znalezc termin bardzo szybko..Dzień dobry z rana Mam nadzieję, że mnie jutro wypuszczą, bo zaczął mnie boleć ząb! Nie moge nic ugryźć z jednej strony;( Kolejne moje zmartwienie jest takie, że nie wiem czy dentysta będzie mógł mnie od razu przyjąć? ;(