a mogliście wodę w kibelku spuscic? Bo znam i takich co jak dziecko spało to nie można bylo, a juz jak sie zapomniało i spuscilo to byl wzrok jakbyś conajmniej na perkusji zagrała)) telewizor dwa pokoje obok głośność 1 i tyle)Mamy takich znajomych... szlismy do nich dziecko zasypia musi byc cisza. Mowilismy szeptrem, tv wyciszone, komorki nam kazali wylaczac...szanujemy ich wybor dlatego przestalismy ich odwiedzac i zaczelismy spotykac sie na miescie a jak zapytali czemu do nich nie wpadniemy powiedzialam wprost , ze nie zamierzam isc ,,w gosci" i rozmawiac szeptem oraz kontrolowac kazdego smiechu itp bo chce sie w tym czasie zrelaksowac a nie bac sie, ze wybudze im dziecko.
reklama
u mnie czasem sie tak jelita właśnie ujawniają, ale przechodzi, połoz sie odpocznij
Arya88
Fanka BB :)
Leżę już z godzinę, mnie to nie pobolewa tylko normalnie boli :/ nie jakos strasznie, ale cały czas czuję... nie nasila się więc nie jechałam do szpitala, ale martwi mnie to. Na pewno to nie jest normalne bo to całe podbrzusze, pod blizną całą. Ech, magnez wypiłam, czekam, ale jeśli się nie nasili to chyba oznaka, że się przeforsowałam. Wczoraj od 3 nie spałam, potem ok 12h w trasie, poczekalni, zakupach. Dzisiaj synek wstał po 4 i też juz nie spie...
Emkaa
To my nie mogliśmy nawet włączyć TV. A jak córka coś powiedziała to była afera bo dziecko śpi.a mogliście wodę w kibelku spuscic? Bo znam i takich co jak dziecko spało to nie można bylo, a juz jak sie zapomniało i spuscilo to byl wzrok jakbyś conajmniej na perkusji zagrała)) telewizor dwa pokoje obok głośność 1 i tyle)
madziarra21
Kochana no-spa, ciepły prysznic i pod kocyk. Jak nie przejdzie to bym pojechała na IP.
hehe ja tego w ogóle nie rozumiem, ale dzięki temu byłam pewna ze moja w mega ciszy wychowywana nie będzie z reszta to tylko dla dobra dziecka bo wszystkich dźwięków pochodzących ze świata nie sposób kontrolowac a wybudzone wystraszone dziecko=meksyk))To my nie mogliśmy nawet włączyć TV. A jak córka coś powiedziała to była afera bo dziecko śpi.
Zając Czerwcowy
... brak mi slow... wode spuszczac moglismy ale juz np rozmawiac na przedpokoju nie wiec zegnalismy sie w ciszy a ubkeralismy w salonie...a mogliście wodę w kibelku spuscic? Bo znam i takich co jak dziecko spało to nie można bylo, a juz jak sie zapomniało i spuscilo to byl wzrok jakbyś conajmniej na perkusji zagrała)) telewizor dwa pokoje obok głośność 1 i tyle)
Zając Czerwcowy
O maaaatko... posprzatalam samochod swoj i meza. U mnie to tylko kosmetyka u niego... tragedia ... ale jakos dobrze dzis sie czuje ide sie ogarniac i wychodzimy spotkac sie... wlasnie z tymi znajomymi od ciszy na miescie chyba ich przywolalam
O matko ja chyba nie zdążę przed porodem auta posprzątać. Był czas że zamienialismy się autami i teraz w obu jest tragedia. Czekam aż się cieplej zrobi ale do tego czasu już chyba nie wydole [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
U
użytkownik 16
Gość
Witam się z warszawy. Mój znajomy obchodzi dzisiaj urodziny i jego żona całą moją bandę zaprosiła do horror house. Z uwagi na to ze ciężarne nie mogą to siedzę sobie w kawiarni i sacze herbatke. Tak mi się jechać nie chciało ze szok. Ale stwierdziłam ze.to.moze być ostatnie takie spotkanie moich znajomych to się skusiłam.