reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Ja mam okropny apetyt, nie umiem nad nim zapanować. Jem co kilka minut i ciągle mi burczy w brzuchu [emoji23] tym razem chyba z 30kg przytyje[emoji33]
Gratulacje wieści z wizyt!
Podziwiam wasz zapał do wicia gniadza mnie on chyba opuścił.. Łóżeczko i komodę mamy skręconą, ale jakoś łyso mi na tej ścianie nad łóżeczkiem. Nie mam pomysłu czym ją ozdobić.
Gratulacje wieści z wizyt!
Podziwiam wasz zapał do wicia gniadza mnie on chyba opuścił.. Łóżeczko i komodę mamy skręconą, ale jakoś łyso mi na tej ścianie nad łóżeczkiem. Nie mam pomysłu czym ją ozdobić.
Zając Czerwcowy
Ja na szczescie sie nie mierze w brzuchu [emoji23]
Zając Czerwcowy
Ufff skonczylam sprzatac. Powiem Wam ze chyba zarosne brudem i kocią sierscia bo coraz bardziej mnie to meczy...
Co do duzych dzieci. Troche sie pocieszylam bo odwiedzila nas w pracy kolezanka z pokoju, ktora rodzi tego samego dnia co ja i w tym samym szpitalu i jek syn dzis wazyl... 2 kg. Ale jednak to tydzien roznicy- kto wie ile wazy teraz moja Panna...
Naszlo nas z mezem na sushi... to tak a propo zmniejszonego apetytu [emoji23]
Co do duzych dzieci. Troche sie pocieszylam bo odwiedzila nas w pracy kolezanka z pokoju, ktora rodzi tego samego dnia co ja i w tym samym szpitalu i jek syn dzis wazyl... 2 kg. Ale jednak to tydzien roznicy- kto wie ile wazy teraz moja Panna...
Naszlo nas z mezem na sushi... to tak a propo zmniejszonego apetytu [emoji23]
Zając Czerwcowy
I lezymy juz z moją toxoplazmozą
Arya88
*Vanilia*
Moderatorka
Aaaaa dziewczyny podjarałam się haha
Wchodzę na e-mail a tam gratulacje za wygraną w konkursie mamaklub. Trzeba było wstawić fotkę swojego maluszka od 0-3 m. Wstawiłam moją śpiącą córcię jak była malutka, i wygrałam zestaw "Katarek" do odkurzacza. Rewelacja bo właśnie miałam się rozglądać i kupować
Kurcze jak niewiele trzeba człowiekowi do poprawy humoru
Wchodzę na e-mail a tam gratulacje za wygraną w konkursie mamaklub. Trzeba było wstawić fotkę swojego maluszka od 0-3 m. Wstawiłam moją śpiącą córcię jak była malutka, i wygrałam zestaw "Katarek" do odkurzacza. Rewelacja bo właśnie miałam się rozglądać i kupować
Załączniki
Zając Czerwcowy
Gratki farciaroAaaaa dziewczyny podjarałam się haha
Zobacz załącznik 803337
Ja jeszcze nigdy nic nie wygralam wiec zazdroszcze
reklama
*Vanilia*
Moderatorka
Dzięki [emoji3] Ja też rzadko ale w konkursach fotograficznych kilka razy jakiś upominek dostałamGratki farciaro
Ja jeszcze nigdy nic nie wygralam wiec zazdroszcze