reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja mam okropny apetyt, nie umiem nad nim zapanować. Jem co kilka minut i ciągle mi burczy w brzuchu [emoji23] tym razem chyba z 30kg przytyje[emoji33]

Gratulacje wieści z wizyt!

Podziwiam wasz zapał do wicia gniadza mnie on chyba opuścił.. Łóżeczko i komodę mamy skręconą, ale jakoś łyso mi na tej ścianie nad łóżeczkiem. Nie mam pomysłu czym ją ozdobić.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Ufff skonczylam sprzatac. Powiem Wam ze chyba zarosne brudem i kocią sierscia bo coraz bardziej mnie to meczy...

Co do duzych dzieci. Troche sie pocieszylam bo odwiedzila nas w pracy kolezanka z pokoju, ktora rodzi tego samego dnia co ja :) i w tym samym szpitalu i jek syn dzis wazyl... 2 kg. Ale jednak to tydzien roznicy- kto wie ile wazy teraz moja Panna...

Naszlo nas z mezem na sushi... to tak a propo zmniejszonego apetytu [emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png

Aaaaa dziewczyny podjarałam się haha:-D

Wchodzę na e-mail a tam gratulacje za wygraną w konkursie mamaklub. Trzeba było wstawić fotkę swojego maluszka od 0-3 m. Wstawiłam moją śpiącą córcię jak była malutka, i wygrałam zestaw "Katarek" do odkurzacza. Rewelacja bo właśnie miałam się rozglądać i kupować:biggrin2::biggrin2:

Kurcze jak niewiele trzeba człowiekowi do poprawy humoru

Complete.jpeg

Załączniki

• Complete.jpeg
    Complete.jpeg
    79,1 KB · Wyświetleń: 315
Aaaaa dziewczyny podjarałam się haha:-D

Wchodzę na e-mail a tam gratulacje za wygraną w konkursie mamaklub. Trzeba było wstawić fotkę swojego maluszka od 0-3 m. Wstawiłam moją śpiącą córcię jak była malutka, i wygrałam zestaw "Katarek" do odkurzacza. Rewelacja bo właśnie miałam się rozglądać i kupować:biggrin2::biggrin2:

Kurcze jak niewiele trzeba człowiekowi do poprawy humoru

Zobacz załącznik 803337
Gratki farciaro :)

Ja jeszcze nigdy nic nie wygralam wiec zazdroszcze :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry