Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Znaczy sie masz talentDzięki [emoji3] Ja też rzadko ale w konkursach fotograficznych kilka razy jakiś upominek dostałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znaczy sie masz talentDzięki [emoji3] Ja też rzadko ale w konkursach fotograficznych kilka razy jakiś upominek dostałam
Mierzyłam się w tamtym tyg i miałam 105 ale za to dziś w Rossmannie wrąbałam się śmiało w kolejkę bez pytania ,no chyba widać brzucha
Mam to samo... Czuję się jak jakaś kaleka i nie ukrywam że brzuch ciąży i przeszkadza prawie we wszystkich normalnych czynnościach. A chyba najgorsze jest schylanie sięA ja mam mega doła...brzuch ciągnie, główka napiera, więc głownie w domu bytuje. Ta moja "niemobilnosc" mnie dołuje okropnie. Szczególnie jak pomyślę, że to jeszcze 6-7 tygodni.
Nawet z synem nie mam siły na zabawy szczególnie te podłogowe. A o gotowaniu i sprzątaniu juz nie wspomnę. Dodatkowo na budowie u ciotki znowu obsuwa a miała na święta juz się wprowadzić. Jak zdarzymy przed porodem to będzie sukces. Ehhh...nic trzeba bedzie jakos wszystko na nowo zoorganizować.
No to ulało i mi się.
PS. Po świętach przybyło mi 1,5kg. W kilka dni [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]chyba mam zesputą wagę.
Na pewno ta farba nie jest 'zdrowa' ale ja malowałam 3 duże okna olejną i to po 2-3 warsty w ciąży... Jeszcze moja praca poszła na marne bo szybko na nowe zostały wymienione.Młodamama tylko niech Ci nie przyjdzie do głowy malować farbą olejną czy lakierem. Mój lekarz mówił,że miał przypadki gdzie kobieta pracowała w fabryce mebli i lakierowała je ,urodziła bardzo poważnie chore dziecko a inna ,która też cos robiła olejną urodziła je martwe. Nie chcę nikogo straszyć tylko ostrzec ,że takie farby są niebezpieczne dla dzidzi. Zwykłe do ścian nie są tak szkodliwe tylko te do drewna np.
Niech Twój chłop się tym zajmie
U mnie apetyt w takim samym stopniu jak w II trymestrze ,czasem nie chce mi się jeść kilka ładnych godzin a czasem wcinałabym non-stop. Wieczorem czasami zapominam o jedzeniu.
Ja mam ok 92-93 cm a wyglądam już jakbym miała rodzić a najlepsze jest to,że jak siedzę to brzuch na max 6 miesiąc a jak stoję to na 10
Mnie się podobają różne rodzaju tapety albo naklejki a najbardziej te welurowe.Ja mam okropny apetyt, nie umiem nad nim zapanować. Jem co kilka minut i ciągle mi burczy w brzuchu [emoji23] tym razem chyba z 30kg przytyje[emoji33]
Gratulacje wieści z wizyt!
Podziwiam wasz zapał do wicia gniadza mnie on chyba opuścił.. Łóżeczko i komodę mamy skręconą, ale jakoś łyso mi na tej ścianie nad łóżeczkiem. Nie mam pomysłu czym ją ozdobić.
Hej wszystkim. Rzadko się tu udzielam ale podczytuje Was odebralam wyniki moczu no i sa liczne bakterie, fosforany bezpostaciowe i leukocyty. Czy któraś miala podobnie i co zalecil lekarz? Wizytę mam we wtorek a trochę sie zabiepokoilam...
Aaaaa dziewczyny podjarałam się haha
Wchodzę na e-mail a tam gratulacje za wygraną w konkursie mamaklub. Trzeba było wstawić fotkę swojego maluszka od 0-3 m. Wstawiłam moją śpiącą córcię jak była malutka, i wygrałam zestaw "Katarek" do odkurzacza. Rewelacja bo właśnie miałam się rozglądać i kupować
Kurcze jak niewiele trzeba człowiekowi do poprawy humoru
Zobacz załącznik 803337
Jakos damy rade a ile wazy a Ty w ktorym tyg ?Ja dzisiaj po wizycie Niunio większy o dwa tygodnie niż norma przewiduje. Jak tak będzie rósł to jak ja Go wydam na świat?! ;p
31t0d a waga 1950 a u Ciebie jak?Jakos damy rade a ile wazy a Ty w ktorym tyg ?
A ja dzis od rana znowu z córką po po lekarzach :/ a juz tak dawno spokój z chorobami mieliśmy. We wtorek dostala antybiotyk, a wczoraj wieczorem tak ja strasznie zasypało, ma straszna wysypke po antybiotyku :/ wiec znowu apteka zarobiła na nas
Moj w 30 tyg 4 dniu 1820 [emoji4][emoji4]