reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Z jednej strony fajnie, bo w portfelu mam wiecej kart lojalnościowych niz pieniędzy i całej reszty a z drugiej strony mnie to wkurza, bo do h&m tylko appka, teraz rossmann a ja jakoś nie lubię zaśmiecać swojego telefonu, mam tylko takie aplikacje z których korzystam na codzień [emoji57]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi bardziej pasuje na telefonie bo też mam tylko aplikacje których używam a w portfelu to zawsze tyle się naszukam. Portfel to jest moje przekleństwo syf tam taki ze zgubić się idzie. Ostatnio postanowiłam ogarnąć i w paragonach i kartach i innych jakichś znalazłam 250 zł i nie wiem dlaczego były w "smieciachw" więc jak ja mam taką małą kartę znaleźć szybko :D tylko dowód i karty płatnicze mam zawsze w tym samym miejscu reszty nie ogarniam..

reklama
Mi bardziej pasuje na telefonie bo też mam tylko aplikacje których używam a w portfelu to zawsze tyle się naszukam. Portfel to jest moje przekleństwo syf tam taki ze zgubić się idzie. Ostatnio postanowiłam ogarnąć i w paragonach i kartach i innych jakichś znalazłam 250 zł i nie wiem dlaczego były w "smieciachw" więc jak ja mam taką małą kartę znaleźć szybko :D tylko dowód i karty płatnicze mam zawsze w tym samym miejscu reszty nie ogarniam..
Fajnie znalezisko :D
Ja tam mam wzorowy porządek, nawet karty układam kolorami ale ja jestem walnięta :p :p

Fajnie znalezisko :D
Ja tam mam wzorowy porządek, nawet karty układam kolorami ale ja jestem walnięta :p :p
No też byłam mile zaskoczona ale i zdziwiona że nie zorientowałam się wcześniej że mi pieniędzy ubywa :D muszę kupić jakiś porządny portfel bo mam taki na zamek a nie zupełnie otwierany i te przegródki są ciasne i niezbyt widoczne i tak później jest..

No też byłam mile zaskoczona ale i zdziwiona że nie zorientowałam się wcześniej że mi pieniędzy ubywa :D muszę kupić jakiś porządny portfel bo mam taki na zamek a nie zupełnie otwierany i te przegródki są ciasne i niezbyt widoczne i tak później jest..
To jutro shopping dla maluszka :D :D

Hej dziewczyny. Bylam dzis na usg. Mala ma nogi mega dlugie :) bedzie modelka :) wszystko z nia wporzadku ale niestety caly czas polozona miednicowo i lekarka stwierdzila ze mam malo wód plodowych i raczej sie juz nie obroci :( prawdopodonie czeka mnie cc i to duzo wczesniej niz termin porodu :( to chyba przez moj maly brzuch mala nie ma jak sie przekrecic :( zreszta same zobaczcie ze wygladam na pierwszy trymestr a nie 31 tydzien :(
1492624660-aaaaaa.jpeg

O rany jaki malenki brzuszek! Sliczny! Ale mala rzeczywiscie moze nie miec za duzo miejsca. A nie czujesz przez to jakiegos mega ucisku?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Gemina śliczny śpiworek [emoji7]
Powiedz mi ile u ciebie kosztowałby śpiworek w rozmiarze powiedzmy 68?

74703e3kkwoaumma.png
Wiesz, nie mam pojęcia, trzeba by policzyć [emoji38] to pierwszy jaki uszyłam. I trudno mi powiedzieć jaki to będzie rozmiar 68, łatwiej jak powiesz jaki ma być długi w cm od ramion do dołu. Ten jest chyba w 62, tak myślę [emoji6]
Materiał flanela z wierzchu i w środku, żeby oddychał, a pomiędzy cieniutka ocieplina więc latem też będzie dobry

0d1yhqvkorvfo1vd.png

SisiP brzuszek masz mniejszy niż ja bez ciąży ;) ale nie martw się, najważniejsze, że ich ilośc mieści się w normach. Znasz pomiar AFI?

74703e3kkwoaumma.png
Pomiar afi wg usg to12 wiec w normach ale lekarka powiedziala ze jest ich malo jak na ten tydzien...
Sisi,a lekarz nie mówił nic o tym,żeby uzupełnić?
Nie. Narazur mam pic duzo wody ale nic nie mowil o uzupelnieniu
O rany jaki malenki brzuszek! Sliczny! Ale mala rzeczywiscie moze nie miec za duzo miejsca. A nie czujesz przez to jakiegos mega ucisku?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie to i tak mega duzy brzuch bo ja w pasie bylam bardzo szczupla. Ucisku nie czuje. Szczrze to brzuch nie jest nawet jakos bardzo napiety. Pepek wklesniety, linea negra brak wiec co poniektorzy stwierdziliby ze sie najadlam a nie w ciazy jestem :)
Co do cc to oczywiscie nie tragedia ale bardzo chcialam rodzic naturalnie. Ale najwazniejsze ze mala zdrowa. Zrobie co bedzir trzeba i tyle.

reklama
Wiesz, nie mam pojęcia, trzeba by policzyć [emoji38] to pierwszy jaki uszyłam. I trudno mi powiedzieć jaki to będzie rozmiar 68, łatwiej jak powiesz jaki ma być długi w cm od ramion do dołu. Ten jest chyba w 62, tak myślę [emoji6]
Materiał flanela z wierzchu i w środku, żeby oddychał, a pomiędzy cieniutka ocieplina więc latem też będzie dobry

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Ok, zorientuję się jakie wymiary bym chciała heheh odezwę się na priv z danymi heheh
No i pytanie do kiedy musiałabym się zdecydować - kiedy idziesz na "l4"? ;)

74703e3kkwoaumma.png

Do góry