reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
A z tym cyrklem to chodzi o wymiary miednicy- bo kobiety mimo, ze chude grube i przeróżne to często miednice maja w tych samych widelkach ;) mierzy się wymiar miedzykolcowy, miedzygrzebieniowy i miedzykretażowy i jeszcze sprzezna przekątna ale tak jak Emkaaa napisała najważniejszy jest wymiar główki bo reszta ciała tak czy siak przejdzie ; )

Ale mogę iść z kartą rossne? bo ja tą aplikację przez kompa ogarnelam- w tel nie miałam miejsca na instalowanie :D
Hmm.. Ostatnio jak Pani mi tłumaczyła to mówi że schodza z tej wersji papierowej i dlatego są połączone. Kazała założyć zwykle konto (które tylko jest przez tel) i do tego dołączyć rossne i papierową wersję wyrzucić. Ale myślę że skoro numer się zgadza a przez system są połączone to może być i ta zwykła ;)

A z tym cyrklem to chodzi o wymiary miednicy- bo kobiety mimo, ze chude grube i przeróżne to często miednice maja w tych samych widelkach ;) mierzy się wymiar miedzykolcowy, miedzygrzebieniowy i miedzykretażowy i jeszcze sprzezna przekątna ale tak jak Emkaaa napisała najważniejszy jest wymiar główki bo reszta ciała tak czy siak przejdzie ; )
Międzykretażowy [emoji23] owszem glowka jest wazna ale jest jeszcze obawa o dystocje barkową przy duzej wadze...

p19u9jcg81ehxczt.png

Hmm.. Ostatnio jak Pani mi tłumaczyła to mówi że schodza z tej wersji papierowej i dlatego są połączone. Kazała założyć zwykle konto (które tylko jest przez tel) i do tego dołączyć rossne i papierową wersję wyrzucić. Ale myślę że skoro numer się zgadza a przez system są połączone to może być i ta zwykła ;)

Z jednej strony fajnie, bo w portfelu mam wiecej kart lojalnościowych niz pieniędzy i całej reszty a z drugiej strony mnie to wkurza, bo do h&m tylko appka, teraz rossmann a ja jakoś nie lubię zaśmiecać swojego telefonu, mam tylko takie aplikacje z których korzystam na codzień [emoji57]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To sorki[emoji23] pomyliłam cie z którąś [emoji23][emoji23] Bo kurw... jakby ze dwie miały jakieś dolegliwości to by było prościej, a tak się wszystko myli [emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png
Hihi to mi wypada [emoji23] narazie olewam sprawę zobaczę co dalej a co ty też coś masz co ci wypada bo nie zdążyłam doczytać

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja tak swoją drogą to chyba mam problemy przez pierwszą ciążę bo rodziłam na sucho a raczej w odrobinie czarno-zielonych wód [emoji58] położna mnie olała trwało to 12 godz z czego parte chyba koło godziny synek 3600 [emoji58] bo drugi synek mimo że 4100 to już poszedł miodzio a teraz mam coś pomiędzy kurna jak kawał mięsa mam nadzieję że to dziecka nie zablokuje i kurna nie wyrwie mi pochwy [emoji33]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry