reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zając ...a czemu dzisiaj nie dostałaś wagi dziecka x dnia dzisiejszego ?
Bo moja Pani ginekolog nie ma w gabinecie usg a jak ma to ma mega stary sprzet na ktorym tylko podgladamy małą i szyjke.

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Hej dziewczyny. Bylam dzis na usg. Mala ma nogi mega dlugie :) bedzie modelka :) wszystko z nia wporzadku ale niestety caly czas polozona miednicowo i lekarka stwierdzila ze mam malo wód plodowych i raczej sie juz nie obroci :( prawdopodonie czeka mnie cc i to duzo wczesniej niz termin porodu :( to chyba przez moj maly brzuch mala nie ma jak sie przekrecic :( zreszta same zobaczcie ze wygladam na pierwszy trymestr a nie 31 tydzien :(
1492624660-aaaaaa.jpeg

Hej dziewczyny. Bylam dzis na usg. Mala ma nogi mega dlugie :) bedzie modelka :) wszystko z nia wporzadku ale niestety caly czas polozona miednicowo i lekarka stwierdzila ze mam malo wód plodowych i raczej sie juz nie obroci :( prawdopodonie czeka mnie cc i to duzo wczesniej niz termin porodu :( to chyba przez moj maly brzuch mala nie ma jak sie przekrecic :( zreszta same zobaczcie ze wygladam na pierwszy trymestr a nie 31 tydzien :(
1492624660-aaaaaa.jpeg

A no faktycznie, brzusio mały jak na ten tydzień.
Ale nie martw się, może mała jeszcze jakoś się obroci, a jak nie to nie ma wyjścia, cc przeżyjesz i będzie dobrze [emoji106]!!! :-*

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry