reklama
Monya81
Fanka BB :)
Nie to bym chciała wam podcinać skrzydła [emoji12] ale z brzuszkiem ciążowym tych kg może nie byc tak widać, ale po porodzie widać i to bardzo hehe mi tez sie nie wydawało, że te przybrane kg tak widać bardzo, miałam gigantyczny brzuch - a potem, po porodzie bardziej rzucała się w oczy dupa np. [emoji23]
ale tez szybko spadały te kg na szczęście
Dokładnie. Tez myślałam, ze tylko brzuszek i cycki. A jak brzuszek znikł i nadal mieścilam się tylko w ciążowe ubrania a w innych wyglądałam jak przypakowana parówka to byłam załamana. Na całe szczęście musi to rozkładać się równomiernie wszędzie, może dlatego nie widać [emoji12]
milena1706
Ja już 71, choć teraz pewnie 74 ale waga startowa to 64 więc nie jestem w rozpaczy narazie
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie ta sama waga startowa i tyle samo teraz ważę co Ty ale jestem dopiero w 30 tygodniu więc wydaje mi się że sporo przytyłam ale u mnie nie ma co się dziwić bo akurat na brak apetytu to ja nie narzekam
jo83
No i stalo sie napisalam do szefa,ze juz nie wracam do pracy.Chyba ze od czasu do czasu w razie kryzysu.wojny albo innej zaglady.Zadzwonie jutro do lekarza zeby mi L 4 wypisala.Tak sie naczytalam o tych skurczach,ze wole nie ryzykowac.Chociaz dzisiaj po no spie bylo calkiem niezle.Jeszcze troche trzeba wytrzymac.Szkoda mi troche ,bo chcialam byc aktywna do konca ,ale widac nie zawsze jest tak jak to sobie zaplanujemy
Matka:)
Nie miej wyrzutów. Dzidziuś najważniejszy a i tak długo dawałas rade i szacun za to. Ja czasem nie wyrabiam z codziennymi obowiazkami a co dopiero praca...No i stalo sie napisalam do szefa,ze juz nie wracam do pracy.Chyba ze od czasu do czasu w razie kryzysu.wojny albo innej zaglady.Zadzwonie jutro do lekarza zeby mi L 4 wypisala.Tak sie naczytalam o tych skurczach,ze wole nie ryzykowac.Chociaz dzisiaj po no spie bylo calkiem niezle.Jeszcze troche trzeba wytrzymac.Szkoda mi troche ,bo chcialam byc aktywna do konca ,ale widac nie zawsze jest tak jak to sobie zaplanujemy
Jeszcze się w życiu napracujesz.[emoji4]
Ej dobra Chudzielce, jak ktoras wazy mniej niz 70 to proszę o wadze nie pisac ! bezczelne patyczaki [emoji23][emoji23]
Łącze sie Toba w bolu... u mnie na ostatniej wizycie miesiac temu bylo juz 71kg, w srode kolejna wizyta- boje sie ^^ a wazylam zawsze od 61 do 64... a moja wymarzona waga to 57 hahahhah teraz wydaje mi sie nie do osiagniecia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Sasankaa
Mi babka powiedziedziala że cytuje
To dlatego miałam taką wielką dup* po porodzie hahahDokładnie. Tez myślałam, ze tylko brzuszek i cycki. A jak brzuszek znikł i nadal mieścilam się tylko w ciążowe ubrania a w innych wyglądałam jak przypakowana parówka to byłam załamana. Na całe szczęście musi to rozkładać się równomiernie wszędzie, może dlatego nie widać [emoji12]